Hur man installerar ett RCI 2161A

Installerat på racebilar, är RCA 2161A en bränslecell - en stål låda som innehåller en påse gummi gas. Denna väska kommer att förhindra bensintanken från att brista i händelse av en krasch. För att installera 2161A bränslecellen i en racerbil, behöver du ett stöd bur - vilket kan göras med hjälp av stålrör, svetsade i ramen för tävlingsbilen. Saker du behöver
Måttband för 1-tums stålrör
Chop såg
Welder
filtpenna
Borrmaskin
Bultar
Nuts
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Mät höjden, bredden och djupet av bränslecellen med måttband. Notera måtten på en bit papper.
2

Mät 1-tums stålrör till mätningarna i Steg 1. Skär sex stycken för att matcha höjden, fyra stycken för att matcha bredden och fem stycken för att matcha djupet med kapsåg. Addera 3

svetsa fyra stycken för höjden, fyra stycken för bredden och fyra stycken för djupet i en låda eller bur. Svetsa de två återstående bitarna för höjd och resterande bit för djupet på sidorna, i mitten av buren.
4

Mät placeringen av bulthålen på bränslecellen. Mät och markera skruvarnas platser på stålbur med filtpenna. Borra skruvhål i stålrör med borrmaskin.
5

Placera buren i den bakre delen av racerbil, och svetsa buren i ramen. Ställ RCA 2161A bränslecellen in i buren, och fäst det med bultarna. Sätt skruvarna i skruvhålen och dra åt muttern med en hylsnyckel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116734.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.