Hur man tar bort mögel från Golf Cart Seats

Under långtidslagring, kanske du upptäcker att sätena för din fritids golfbil har börjat bildas mögel. Även om detta inte skadar själva sätet, kan det ge en obehaglig lukt och falla av på dina kläder. Lyckligtvis kommer milda rengöringsmedel såsom blekmedel påverkar inte ytan vinyl stol och med en liten mängd skura, kan lossna och ta bort alla spår av mögel från både sittdyna och ryggstöd. Saker du behöver
Gummihandskar
Skyddsglasögon
Bucket
Varmt vatten
Bleach
ren trasa
Visa fler instruktioner
1 < p> Placera golfbil på en öppen plats där du kan arbeta utan rök från blekmedel orsakar obehag. Ta på gummihandskar för att skydda händerna och skyddsglasögon för att skydda mot att få blekmedel i ögonen. Du kanske också vill bära gamla kläder så att du inte skadar bra byxor eller skjortor.
2

Späd ut 2 koppar blekmedel med 4 koppar varmt vatten i hinken, och sedan dra den trasa i den utspädda blandningen.
3

Skrubba vinylsäten i golfbil med utspädd blekmedel blandningen. Det kommer att ta några minuter av skura, men blekmedel dödar mögel och lossa det från vinyl. Du kan också märka att stolen kommer att lätta lite. Detta är det varmt vatten tar bort smuts och damm från vinyl, inte en missfärgning på grund av blekning.
4

Torka den rengjorda sätet med en ren, torr trasa för att avlägsna alla spår av den utspädda blekmedel Blandningen, sedan placera golfbil i solen för att helt torka ut något av den blandning som kan ha trängt in i sömmen mellan sitsen och sittunderlag.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116732.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.