Hur du anpassar en Classic VW

Volkswagen är en tysk biltillverkare som har producerat den klassiska Volkswagen Beetle , även känd som en Volkswagen Bug , sedan 1936 . Med ett antal eftermarknaden tillbehör som finns , har den klassiska VW Beetle ett brett utbud av anpassningsmöjligheter . Dekaler , anpassade dörrhandtag och anpassade side - speglar är bara några exempel . Instruktioner
1

Lägg whitewall däck . De är synonymt med klassiska bilar från 20-talet och framåt . Whitewalls lägga omedelbar nostalgi för klassiska fordon . VW Skalbaggar med whitewall däck är inte vanligt , så kommer lägga whitewalls lägga en fin , egen touch .
2

installera anpassade fälgar . Klassiska Volkswagen Buggar såldes med grundläggande kupolformade navkapslar . Det finns ett antal fälgar finns som kommer att lägga till en anpassad look till din VW Beetle . Finns på ett brett utbud av prispunkter , fälgar är en prisvärd tillbehör som ger en omedelbar anpassat utseende till din VW Bug .
3

Lägg fotsteg . För en klassisk VW Bug , kan fotsteg köpas för mindre än $ 100 (sedan 2010 ) . De finns i en mängd olika utföranden och vissa tillverkare erbjuder aluminium instegslister att matcha aluminium fotsteg .
4

köpa skräddarsydda trunk mattor . På en klassisk VW Beetle , är stammen placerad under främre huven . Fast det är inte mycket rymliga , kommer tillägget av en anpassad matta gör detta område en trevlig lagringsutrymme för kompakta objekt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116727.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.