Felsökning av en Go Kart Hastighetsmätare

En hastighetsmätare används för att ange hur snabbt ett fordon färdas. Din gokart har typiskt en varvräknare, men kan också ha en hastighetsmätare. Om hastighetsmätaren är avstängd med ett par miles per timme, kanske du inser inte att det kan påverka din tid när du kör ett race. Men det finns två metoder du kan använda för att se om hastighetsmätaren på gokart indikerar rätt hastighet. Saker du behöver
Second go-kart med exakt hastighetsmätare
radarn
Visa fler instruktioner priser Jämför Hastigheter
1

Kör go-kart på en inställd RPM. Gör en anteckning av hastigheten på hastighetsmätaren.
2

Kör en andra go-cart som har en exakt hastighetsmätare vid samma varvtal. Gör en anteckning av hastigheten på hastighetsmätaren.
3

Subtrahera hastigheten på den misstänkte hastighetsmätare från hastigheten på exakt hastighetsmätare. Detta är miles per timme att hastighetsmätaren på go-cart är avstängd.
Verifiera med Radar
4

Kör go-kart på banan eller ner väg vid en inställd hastighet som 30 miles per timme.
5

Kontrollera hastigheten på go-cart genom att ha en hjälpare använder en radarn. Notera hastigheten på visningen av radarn.
6

jämföra hastigheten på radarn med hastigheten på hastighetsmätaren. Subtrahera den hastighet som anges på hastighetsmätaren från hastigheten på radarn. Detta är miles per timme att hastighetsmätaren på go-kart är avstängd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116717.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.