Vad är en Window Shield Mount?

Fönster sköld fästen kallas också vindrutan fästen. Detta innebär, som används vilken som helst struktur eller ram för att montera ett föremål på vindrutan på ett fordon. Medan de flesta av dessa fästen är avtagbara och kan flyttas runt på vindrutan eller ens mellan fordon, vissa fästen permanent fäst vid tillverkningen av själva fordonet. Den bästa fönstret sköld mount är en som fäster säkert till fönstret utan risk för att falla, utan att skymma förarens sikt. Fönster Shield Mount

Ett fönster sköld montering eller montering på vindruta, helt enkelt kan ta en av ett par skepnader beroende på vilken riktning sak är monterat krävs för att peka. Om objektet som ska monteras är skyldig att möta utåt, kommer fästet tar ofta formen av en ram som sticker ut på glaset av vindrutan, håller posten så det är plant mot glaset. Om objektet är utformad för att punkt inåt, kommer fästet ofta tar formen av en arm, vars ena ände pinnar på glaset och den andra änden kan ställas för att göra det möjligt för objekt att peka tillbaka till bilen.


Kameror

Ett vanligt användningsområde för fästen fönster sköld är för montering av bärbara kameror. Polisfordon nästan alltid har monterat kameror som spelar in förflyttningar av fordon samt andra viktiga data såsom hastighet och plats, eller ens plattor antal andra fordon. Alternativt kan någon filma en video av sig själv köra använder en kamera monterad på ett fönster sköld mount att sikta tillbaka in i bilen.
Speglar

annan tillämpning är för montering av en backspegel på en central plats i den främre delen av fordonet. Medan dessa fästen är i allmänhet fäst vid tillverkningen och är inte flyttbar, speglar dessa fortfarande räknas som fönster sköld monterade objekt.
Skatt dokument

I Storbritannien är det en rättsligt krav på att visa ditt certifikat vägskatt i helbild i din vindruta. Även om det är lagligt att helt enkelt lämna handlingen på instrumentbrädan, gör bristen på säkerhet som erbjuds av denna metod är det impopulärt och det är mycket mer sannolikt att se en bil med ett fönster sköld monterad hållare skattsedel, visar sina skatteuppgifter för de myndigheter att se.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116710.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.