Hur man gör en ATV Log Trailer

All-terrain fordon (ATV) är idealiska för att samla ved. Kunna färdas över ojämn terräng, kan ATV gå där andra typer av fordon kan inte. Men alla ATV som används för log samlingen behöver en släpvagn. Timmer kan vara dyrt. Gör din egen kan vara en trevlig projekt och spara pengar. Saker du behöver
Stålrör, 2 inches tjock
Metal såg eller gasolbrännare för att skära rör
Svetspistol
Axel kit med fjädring
Två hjul
Tow
krok spärr
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Weld en fyrkantig chassi ram tillsammans med fyra stycken av stålrör. Bredden på chassit ska matcha längden av axeln. För log insamling, är 4 meter ideal. Använd minst 6-fötter rör för längden på chassit.
2

Svets två 2-meters bitar av röret på fronten av chassit för att bilda en triangel. I slutet av triangeln är där spärren kommer att fästa och dragkrok på baksidan av ATV.
3

Svetsa axeln på undersidan av chassit, ungefär en fot in bakifrån . Axeln ska ha en bra vikt kapacitet på ca 3500 kg och en riktig form av suspension att klara ojämn terräng, såsom bladfjädrar eller torsionsstavar.
4

Svets åtta 2-meters rör längs sidorna av chassit, fyra på varje sida. Dessa bör peka lodrätt uppåt och vara jämnt fördelade runt en och en halv fot isär.
5

Montera hjulen på axeln, och sedan svetsa spärren till slutet av triangeln som bildas av rören vid framsidan av chassit. Spärren ska vara lämpliga för att fästa till dragkroken på ATV. Spärren hindrar vagnen från att tippa eller lossnar över gupp.
6

Prime och måla släpet för att förhindra rost och hålla den skyddad. Fäst på baksidan av ATV och du är redo att samla in loggar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116709.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.