Hur man bygger den ultimata Offroad Go-Cart

Offroad gokart är små motorstarka fordon som är konstruerade för att riva genom lera, kullar och borste. Den ultimata offroad gokart är en som inte kan bara gå igenom alla terränger oskadd men göra det på snabbast möjliga tid. En detaljerad build guide är nödvändig för att slutföra uppgiften, eftersom det finns många mycket detaljerade steg att ta. Projektet kan ta flera veckor eller månader att slutföra och omfattningen och räckvidden är verkligen begränsad av budgeten. Som av denna publikation, är det ganska troligt att du kan räkna med att betala långt in på tusentals dollar. Ett nytt chassi och enbart motorn kostar ca $ 3.000. Kostnaden varierar kraftigt, baserat på de komponenter som används. Till exempel kommer en begagnad motor vara mycket billigare än en ny. Saker du behöver
Detaljerad bygga manuell
välfylld garage med verktyg
Motor
Chassi
Suspension Transmission
Hjul och däck
Blandade delar |
Visa mer instruktioner
1

Välj ett chassi. Chassit är metallramen av fordonet. De flesta kommer att rymma en eller två ryttare. Högpresterande gokart är nästan alltid försedda med ett enda säte. Men för terrängracing, där en navigatör önskas vissa tvåsitsiga användas. Välj ett chassi som passar dina behov.
2

Välj en 1.000 cc eller 1.200 cc dirtbike motor. Denna motor är avstämd för hög prestanda och tåligt nog för tuffa förhållanden. Det är också den största motorn för gokart. Större motorer blir tyngre och inte nödvändigt för karting.
3

Installera en högpresterande sexväxlad sekventiell växellåda med växelpaddlar. Denna typ av överföring kommer att ge bästa prestanda och vara den mest mångsidiga för föraren. Paddla växling gör förskjutning lättare och resulterar i högre prestanda.
4

Välj hjul och däck. Off-road go-cart behöver stora tungt regummerade däck. Stora däck ger bättre grepp och låta bilen gå över större objekt med lätthet. De hjälper också mjukare åktur. Däcken måste ha ett stort mönsterdjup, slitbanan hjälper med grepp och få vagnen genom lera, smuts, sand och borsta
5

Installera en suspension.. Suspensionen är avgörande för prestanda och säkerhet. Offroad racing kräver en mycket stark och flexibel upphängning. Suspensionen ska vara justerbar och utformad för offroading racing. Anpassa fjädringen för att passa terrängen och stil av föraren. En kuperad bana med hopp kan kräva en viss inställning, medan en platt sand spår kommer att kräva en annan.
6

Välj den bästa prestanda delar för go-cart. Det finns bokstavligen hundratals delar som krävs för att bygga den ultimata offroad go-cart. Konsultera en byggmästare manuell eller byggmästare, tillsammans med en högpresterande racing butik för att bestämma de bästa delarna för fordonet. Eftersom de bästa delarna ständigt förändras på grund av nya modeller och uppgraderingar, måste byggaren aktivt söka vad är för närvarande den bästa.
7

Bygg go-cart. Hyr en byggmästare eller arbeta med en detaljerad bygga handbok för att tillverka bilen. Att bygga en högpresterande kundvagn till det bästa det kan vara kräver en ingående kunskap om hantverket.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116701.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.