Hur man gör en Dingo Buggy Gå Snabb

Racing runt sanddyner, kan back stigar och andra lämpliga platser i buggys vara det perfekta sättet att spendera en solig eftermiddag. För dem som bara vill ha en icke-motorväg-sized fordon att skynda runt i, regelbundet utrustad go-karts och barnvagnar dingo är tillräckligt bra. Men för dem som vill flyga runt på de högsta hastigheterna möjliga, gemensamma drag i dessa karts kommer förmodligen inte räcker. Men några enkla tips kan hjälpa till att snabba upp din dingo buggig prestanda. Saker du behöver
Batteri
Fuel
Visa fler instruktioner
1

ljusare buggy. Överväg att ersätta onödigt tunga delar av din dingo kart, såsom säten, med lättare alternativ. Men aldrig byta ut delar som är gjorda för att vara tyngre för särskilda säkerhetsåtgärder. Dekorativa objekt /funktioner på dingo kart är ett bra ställe att börja, när man väljer vilka objekt som ska tas bort.
2

Ersätt batteriet med en mer kraftfull och effektiv en. De flesta go-karts säljs med ett gemensamt batteri som fungerar alldeles utmärkt, men ersätta batteriet med en mer kraftfull bly-syra elektriskt batteri bör förbättra din kart hastighet. Kontrollera med din buggy tillverkaren för alternativa batterityper alternativ som är lämpliga för din kart.
3

Byt bränsle som används för din dingo buggy. Lustgas är väl känt för att öka hastigheten på fordonen, men det är också mycket farligt - när den inte används på rätt sätt - och är därför inte tillgängliga för konsumenter under åldern av 21. Om du inte vill använda lustgas som en del av bränslet för din dingo buggy, sedan överväga att använda högoktanig bensin. Även detta bränsle är dyrare än den vanliga alternativet, kommer det också att inte täppa din motor - som den vanliga bränsletyper kan - och kommer att resultera i din kart arbetar vid högre hastigheter i det långa loppet
4 <. p> Lossa guvernören. Detta är en extrem åtgärd som bör vidtas endast av dem som förstår hur deras dingo buggy driver och kan lyssna på sin motor för att korrekt bedöma deras RPM. Det kan vara farligt för den som inte vet hur man ska lyssna på deras motor för tecken på ett problem, så att inte sätta dig själv eller din buggy i riskzonen om du inte är säker på din kunskap.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116700.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.