Wiring Vägbeskrivning för en Coats 5060E Electric Switch

Namnet Coats är ett av varumärkena Hennessy Industries som tillverkar däck växlare som Coats 5060E. Medan den interna ledningar och mekanik däck växlare är komplex, ledningar strömbrytare som styr motorn och allmänna funktion Coats 5060E är relativt okomplicerad. Om ledningarna till växeln behöver bytas, behöver du bara ett par grundläggande verktyg och du kan ha däck växlare igång ganska snabbt. Saker du behöver
AWG 12 gauge tråd (med förmonterad stickpropp) katalog Wire strippor
skruvmejsel
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Strip off 3 inches av yttre skyddande plasten från kabeln som du använder för att koppla Coats 5060E switch med tråd strippor. Detta avslöjar de tre interna ledningar, en är svart, en vit och en grön
2

Strip 1/4 tum av färgad plast utanför ändarna av de tre interna ledningar med tråd strippor.. Detta avslöjar cooper metall.
3

Leta reda på "On /Off"-omkopplaren på framsidan av Coats 5060E däck växlare. Ta bort locket från switchen genom att skruva ur skruvarna som håller locket på plats med en skruvmejsel. Lyft av locket med fingrarna.
4

Titta på omkopplarenheten att lokalisera de levande och neutral Terminalanslutningarna. På den främre delen av växeln, det finns fyra terminaler. Terminalen märkt "L3" är den positiva polen. På den bakre delen av växeln, finns det två terminaler. Terminalen märkt "L1" är den neutrala terminalen.
5

Lossa skruvarna på L3 och L1-terminaler med en skruvmejsel. Lossa bulten nära brytaren märkt "GND" med hjälp av en skiftnyckel.
6

Skjut änden av den svarta kabeln i hålet på L3 terminalen kontakten och sedan dra åt skruven. Skjut slutet av den vita kabeln i hålet på L1 ändanslutningsdonet och sedan dra åt skruven. Placera änden av den gröna kabeln i skruven och dra åt bulten.
7

byt ut locket. Byt ut skruvarna i brytaren locket och dra åt skruvarna. Anslut den motsatta änden av kabeln du precis fast i eluttaget. Slå på el.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116694.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.