Hur man gör ett intag på en Go Kart

En go-kart är en liten motor, ensitsiga racing fordon. Karts variera i kraft från små elektriska motorer till 250 cc Superkarts. En del av det som ger motoreffekten är luftflödet. Motorer behöver luft för att utföra. Luft mottas genom luftintaget, eller "intag." Luft passerar genom ett luftfilter för att rengöra den och sedan in i motorn. Om du inte har en spindelrör-bockning maskin, kan du behöva betala en maskinist för att hjälpa dig att slutföra det här projektet. Saker du behöver
Måttband
Rostfritt stålrör
Metal såg
Svetsning Dorn utrustning | rör-bockning maskin eller maskinist
Visa fler instruktioner

1

Undersök inloppsporten på motorn. Detta är vad insugningsröret ansluter till. Mät storleken på hamnen för att bestämma diametern och omkretsen av insugningsröret du gör.
2

Undersök placeringen av intaget porten. Intaget kommer att behöva en direkt, obehindrat flöde av inkommande luft till stöd i prestanda. Chefen för röret måste möta framåt. Ta måtten och utforma ett rör som kan göra detta.
3

Skär ett rostfritt rör att passa mätningar i steg 1-2.
4

Placera röret av rostfritt stål till en dragdornet rörbockningsmaskin och böja rör enligt den speciell i Steg 2. De flesta verkstäder har den här enheten. Du kan behöva betala en maskinist.
5

Svetsa insugningsröret på intaget porten. Efteråt, kommer intaget vara race klar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116686.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.