Montera Idéer för Ridgeline Mätare

Honda Ridgeline, precis som alla andra bil, kan modifieras till ägarens speciella stil och preferenser med lite arbete. Oavsett om du gör jobbet själv eller om du går till en mekaniker för att få det gjort, är helt upp till dig och din skicklighetsnivå. Ett område som verkligen kan förändra personligheten hos en bil är mätarna, och eftersom du spenderar så mycket tid stirrar på dem, kan du lika gärna ha en display som unikt är monterad och behagar dig. Mätartyp

typ av mätare du har kommer att spela en stor roll i hur du monterar den. Till exempel kommer en platt för en digital mätare sättas direkt i din förarens sikt precis under instrumentbrädan. En mer traditionell stil mätverktyg med ett hölje och nål, fast, skulle kunna monteras i en större mängd olika platser, eftersom den kan stå ensam och är inte lika tunn som en tunn, digital bildskärm.
Titta

Innan du bestämmer var du ska montera din mätare, bör du ha en allmän titt i åtanke för vad du vill skapa. Mätare monterade strax under instrumentpanelen framför föraren är den traditionella arrangemanget, men du kan ändra upp utseendet och sätta mätarna hänger ned från taket snarare än bakom ratten. Du kan sätta mätarna direkt på ratten, eller ens sätta dem på små axlar som mätarna finns på gammaldags pannor. Du kanske vill återskapa utseendet av en cockpit, eller göra en mer esoterisk ser ut som en steampunk bil. Addera ditt spår Utseende

När du vet utseendet du vill, kan du hitta mätare och platser för att matcha det. Digitala mätare i ovala former som kommer i en lång, rak mönster kan se mer strömlinjeformad och futuristisk. Runda mätare med tunga nålar ser mer ut som något från den viktorianska eran, särskilt om de är klara i mässing eller stål snarare än moderna plast. De typer av mätare du använder, och arrangemanget de är sätta in, begränsas i huvudsak av din kreativitet, din tekniska kunnande och din plånbok.
Praktiska

Även om du kan montera dina mätare var du vill så långt som tekniken tillåter, bör du tänka på hur praktiskt dina fästpunkterna blir. Helst din mätare ska vara inom bekvämt syn på dig som förare, annars kommer du att ta blicken från vägen alldeles för mycket. Displayerna måste vara lätt att läsa under dagen och natten, och du måste vara säker på att de angivna måtten är korrekta. Om du har en kilometer per timme mätare till exempel, kan det skapa problem kör i hastigheter som mäts i miles, om du inte kan göra omvandlingar i ditt huvud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116684.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.