Felsökning av en John Deere Minilastare i kallt väder

John Deere kompaktlastare kan fungera i miljöer där temperaturen är under fryspunkten på 32 grader Fahrenheit, men speciella överväganden bör göras när man använder denna typ av utrustning i sådana förhållanden . Om minilastare vacklar i kalla väderförhållanden, måste du noggrant kontrollerar skicket på utrustningen innan det återsänds till tjänsten. Isuppbyggnad kan vara en av de mest akuta problemen vid drift i kallt väder, speciellt om tillräckligt med fukt är närvarande för att orsaka flash frysning. Instruktioner
1

Inspektera utsidan av minilastare för isbildning på bommen och skopan cylindrar. Använd flytande avisningsmedel för att ta bort is uppbyggd från dessa delar.
2

Inspektera minilastare kontroller inne i hytten för isbildning. Använd flytande avisningsmedel för att ta bort is uppbyggd från dessa områden tills kontrollerna börjar röra sig fritt.
3

Kontrollera minilastare motor kylvätska för att säkerställa att det inte är frusen. Öppna den bakre serviceluckan och kontrollera kylvätskenivån genom den genomskinliga kylarens tank. Refill tanken till "ADD"-märket, om det behövs. Om kylvätskan är frusen, parkera minilastare i ett uppvärmt, inhägnat område eller koppla in motorvärmare och vänta tills kylmediet återgår till det normala.
4

Starta motorn med kallstart omkopplaren på instrumentpanelen om minilastare startar inte i kall väderlek. Vrid tändningsnyckeln till läge "RUN", och håll kallstart växla ner under 30 sekunder. Släpp brytaren och vrid tändningsnyckeln till läge "START".
5

Kontrollera nivån och viskositeten hos den hydrostatiska oljan om det hydrauliska systemets pump börjar producera höga ljud eller om det hydrauliska systemet reagerar trögt att styra ingångarna under drift. Med bommen och skopan cylindrarna helt indragen, ta bort den vänstra motorn panelen och dra ut den hydrauliska reservoaren oljestickan. Se till att vätskenivån ligger inom de hash markeringarna på oljestickan. Ändra minilastare s hydraulvätska till låg viskositet Hy-Gard vid drift vid temperaturer under minus 13 grader Fahrenheit.
6

Kontrollera batteriets laddning Om minilastare vevar långsamt eller vägrar att veva alls. Återställ batteriets laddningskapacitet med en batteriladdare, som behövs. Byt ut batteriet med en som har en kallstart av 925 ampere vid minus 4 grader Fahrenheit, om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116676.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.