Hur man driver ett Bakre kraftuttag på en 1533 med en traktorgrävare

Massey Ferguson 1533 kompakttraktor har en oberoende kraftuttag (PTO) som roterar med 540 rpm. En PTO är en drivaxel på en traktor som används för att driva redskap .. Engagera elektrohydrauliska kraftuttaget systemet på en 1533 är en enkel knapptryckning. Den 1533 är kompatibel med Massey Ferguson avtagbar traktorgrävare redskapet. Den traktorgrävare redskapet är PTO-driven och hydrauliskt drivna. Kraftuttaget befogenheter redskapets hydraulpump. Hydraulsystemet driver bom, skopa och stödben av redskapet. Kontroll av redskapets hanteras med en duo-joystick-system. Instruktioner
1

Anslut traktorgrävare redskap till traktorn. Först tillbaka traktorn upp till monteringsvagga av redskapet. Lätta på lyftarmarna på traktorn mellan de vertikala plåtarna i vaggan när du säkerhetskopiera traktorns kraftöverföringsaxel till PTO mottagaren av redskapet. Skjut kragen av mottagaren över kraftuttaget att fästa mottagaren på plats.
2

Koppla in kraftuttaget genom att trycka på den gula PTO-knappen på höger sida om traktorns hytt bredvid hjulskyddet . Sänk stödbenen i redskapet genom att trycka in på de utstående spakarna. "I" är kvar för den högra spaken och höger för vänster spak. De joysticks ligger på redskapets konsol, en på varje sida av bommen och armen spakarna. Outrigger spakarna är kortare än de två mittre spakarna.
3

höja redskapet med stödbenen tills öglorna i vaggan linje med de av traktorns dragkrok. Skjut hitch stift genom öglorna i traktorgrävare vagga och öljetter skumt. Fäst hitch stiften i plats med sprintar.
4

Manövrera traktorgrävare när den är kopplad till traktorn. Lyft bommen genom att dra tillbaka den vänstra joysticken framåt för att sänka den. Tryck vänster på den vänstra styrspaken för att svänga den åt vänster och höger för att svinga det rätt. Dra arm hacka mot traktorn och bommen genom att dra tillbaka på höger joystick. Skjut fram emot att flytta den bort från traktorn. Curl - eller supinera - skopan fäst bommen armen genom att trycka Vänster på höger joystick. Rätt på höger joystick pronates hinken - flyttar bort från traktorn och bom

. .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116664.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.