Varför avger min Red Jacket Styrbox Noise?

Den röda jackan styrbox är den del av systemet som hanterar bränsle flöde och distribution i en motor. Som med allt tekniskt den röda jackan styrdonet kan utveckla problem som gör ljud det inte gjorde innan. Om du vill undersöka problemet själv, och kanske eliminera behovet av att kalla för kundservice, så finns det några potentiella objekt som du kan undersöka. Fasteners

röd jacka Kontrollenheten är ansluten direkt till din motor, och som sådan måste fästas stadigt på plats. Vibrationer kan orsaka att rutan för att lossna, vilket kan leda till en skallra under vissa omständigheter. Kontrollera fästena för att vara säker på att lådan hålls på ordentligt, och kontrollera källan av några andra ljud eller vibrationer för att vara säker på att de ska vara där.
LED Avläsning

röd jacka styrbox har en enkel LED-avläsning som kan tolkas på ett ögonkast. Öppna kartongen och kontrollera vilka LED-lampor är tända. När du ser mönstret, jämföra detta mönster av listorna i instruktionsboken. Detta kommer att berätta vad den nuvarande status är och det kan ge dig en uppfattning om vad som orsakar de ljud du hör.
Återställ
p Om du är upplever problem och oväntade ljud med röd jacka styrbox återställningsknappen kan vara lösningen. Öppna den röda rutan jacka kontroll upp och slå på reset-knappen. Håll ned knappen och enheten återställs automatiskt. När återställa helt enkelt övervaka enheten och se om ljudet du hörde kvarstår, om återställningen utslagen det eller.
Kundservice
p Om du inte kan räkna ut vad problemet är, och en återställning löser inte det bör du kontakta kundtjänst för din röda jacka styrbox. Användare i USA kan ringa (800) 323-1799. Direkt ratten för att nå det företag du behöver ringa (800) 651-2753.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116663.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.