Hur får man en fyrhjuling Unstuck

Fyrhjuling ger möjlighet till spänning och äventyr som du och dina vänner reser off vägar, navigera genom små bäckar och klättra över landskap. Med denna spänning och äventyr kommer risken för att fastna i din fyrhjuling och fångas i en svår situation. Du kan prova flera metoder för att få din fyrhjuling loss och komma tillbaka till att ha kul med dina vänner. Instruktioner
en

Bestäm hur fyrhjuling fastnade i första hand. Till exempel kan en fyrhjuling fastna i leriga områden, som fångats av en logg eller stall i vatten. Bestäm vad som orsakade din fyrhjuling för att fastna i första hand så att du vet vilken del av fordonet du behöver fokusera på att få den loss.
2

gräva runt däcken på de fyra -hjuling om däcken har fastnat i leran. Förbered och rensa området runt din fyrhjuling så mycket som möjligt innan du börjar försöka utvinna det.
3

Tryck din fyrhjuling ur leran, över stock eller ut av det djupa vattnet. Det kan vara svårt att driva fyrhjuling ut själv, så har så många vänner som möjligt hjälp. Om du fortfarande inte kan få fyrhjuling loss genom att trycka, bifoga en trissa och har en annan fyrhjuling eller en lastbil dra ut den.
4

Använd back-och-tillbaka dragande rörelser till få en fyrhjuling över en tuff logg eller av tjock lera. Du kommer att behöva minst tre personer för denna taktik, två på en sida av fyrhjuling och minst en på den motsatta sidan. Arbeta tillsammans för att driva och dra fyrhjuling och tillbaka tills den lossnar och befriade.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116661.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.