Hur man tar bort den främre Sway Bar på en 1998 Polaris

Reparera framvagnen på 1998 Polaris ATV kan kräva avlägsnande av beståndet främre krängningshämmaren. Denna process kan ta så lite som 1/2 timme efter de främre glidplattorna avlägsnas från maskinen, och installera krängningsstång efter reparationen bör ta något mindre tid. Medan Polaris är relativt högt från marken, kan det vara bra under demontering och montering process att ha en assistent hjälpa dig att lyfta den främre delen av ATV så den är vinkelrät mot marken. Detta gör att du kan arbeta på fjädring utan att knäböja på marken. Saker du behöver
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lyft den främre änden av Polaris ATV så att dess bakre stötfångaren vilar på marken och framhjulen ligger på ungefär brösthöjd. Detta ger dig obegränsad tillgång till den främre hjulupphängningen av maskinen.
2

Avlägsna plast eller metall hasplåt från den främre delen av chassit med hylsnyckel. Ställ den främre skidplate undan när det inte kommer att trampas på.
3

skruva isär Polaris "främre krängningshämmare från chassit och upphävandet av ATV. Det finns en stång som ansluter till basen av stötdämparen och fjäder på vardera sidan av ATV. Detta är den krängningshämmaren länksystemet. För att ta bort krängningshämmare, måste du skruva isär först denna koppling.
4

Följ gungning länksystem upp med handen. Den krängningshämmaren är inställd horisontellt och förbinder de två bindningarna krängningshämmare på varje sida av ATV. Om du tittar längs längden av krängningshämmare, kommer du att se att baren är ansluten till ramen av Polaris med bussningar. Unbolt dessa bussningar, och sedan dra ut krängningshämmaren ut från ramen för ATV för att slutföra borttagningen. Behåll lager bussningar och bultar för att installera om krängningshämmaren när din reparationsarbeten är klar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116651.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.