Instruktioner för den Modquad Air Flow System K & N

The Modquad luft flödessystem för ATV kan utnyttja en K & N luftfiltret i plats av beståndet Modquad filtret. När du använder en K & N luftfilter, gynna dig från ett tvättbart luft-filter som installerar lätt, och K & N: s 1.000.000-mil garanti. För de flesta ATV, är den filtret ett enda element som kan installeras med hjälp inga andra verktyg men en flat skruvmejsel. Saker Du ska behov
Flat
skruvmejsel
Visa Fler Instruktioner

1

Åtkomst den filtret stock luften på din befintliga Modquad intag systemet. På vissa Terränghjulingar, kommer detta att kräva ta bort sidopanelen eller sätet från ATV. On andras, är det belägen strax framöver av bränsletanken. Rådgör din ATV ägarens handbok för den specifika platsen om du är obekant med det.

2

Lossa den komprimering ringen som håller den filtret stock luften på den Modquad intaget, och sedan vicka den filtret fram och tillbaka till lossa sitt säte på intaget. När den luft-filtret lossnar, lyft det ut ur luften rutan, försiktigt så att inte att knock smuts eller annat skräp in i motorn intaget.


3

Avlägsna den plastskyddet från den K & N air filter, och sedan spraya den filtret materialet med den medföljande flaska rött luft-filtrets olja. Ställ den filtret på en trasa för några ögonblick för att låt oljan att sippra ut och fyll de håligheterna i filtrets.

4

Skjut den medföljande kompressionen bandet över basen av luftfiltret, och därefter tryck på K & N air filtrets: s rubber boot över den Modquad intaget. När den luft-filtret anligger mot det intaget, dra åt den kompressionen-bandet med skruvmejseln. När detta är klar, installera om några kroppsparametrar paneler du avlägsnade att komma åt ATV: s air boxas.
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116649.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.