Felsökning av en Simplicity 5116 Special

Även motordrivna gräsklippare har gjort handlingen att skära stora delar av gräsmattan mycket lättare, de gör fel då och då. Dessa problem kan komma i form av felaktiga tändstift, låga olje eller problem med drivremmen. Om du tar dig tid att utveckla know-how om hur man rättar till dessa problem, då det gör att du kan få din gräsklippare tillbaka till fungerande skick. Instruktioner
1

Flytta växel-stick i friläge, koppla ur kraftuttaget kopplingen och se till att det finns tillräckligt med bränsle i tanken. Rengör batteriet terminalen, se till att det är laddat och få den utbytt om den är skadad. Kontrollera kablage för eventuella lösa anslutningar eller slitna ledningar som kan skära strömmen till motorn.
2

Avlägsna och rengör tändstiftet om motorn går hårt en gång började. Om tändstiftet är skadat, byt den. Du bör också driva choken och rengör luftfiltret om du fortfarande lider av problem med hur motorn går. Detta kommer att åtgärda frågan om en alltför rik bränsleblandning.
3

Kontrollera oljenivån och tillsätt mer olja om det behövs, om du upptäcker att motorn knackar vid normal drift. Detta bör smörja mekanismer och lösa det säkerhetsproblemet.
4

Rengör remskivorna och drivrem om de är överdrivet fet och drivremmen slirar. Byt remmen helt och hållet om den är skadad eller sliten.
5

Inspektera styrningen och däcken om du hittar hanteringen är under par. Kontrollera och dra åt eventuella lösa kablar eller anslutningar i styrlänkaget och korrekt blåsa något av däcken som inte är vid optimala inflation. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116641.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.