Hur nedväxling till Pass eller bromsa

När du lär dig att köra ett fordon med en manuell växellåda , blir det andra natur att skifta . Inlärningsprocessen , men kan vara svårt , så det är en bra idé att öva nedväxling i en tom parkeringsplats eller en lugn gata . När du lär dig att nedväxling från tredje växeln till andra växeln eller fjärde till tredje , är det lätt att nedväxling från femte växeln till fjärde för att få extra fart för att passera , bromsa bilen går ner en brant backe , eller att använda motorn och bromsarna tillsammans för att bromsa snabbare . Instruktioner
1

Skjut kopplingen in med din vänstra fot och sedan flytta växeln ur femte växeln och in i fjärde . Om du vill lägga i tredje växeln , upprepa processen , bara nedväxling från fjärde till tredje .
2

Lyft foten från kopplingspedalen gradvis när du är i den lägre växeln .

3

Steg på gaspedalen om du vill passera någon bara efter nedväxling . Nedväxling passera ger din motor mer makt , och när din hastighet är tillräcklig , kan du flytta bilen tillbaka till femte växeln för att avsluta passet . Om du vill bromsa , Trampa inte på gasen efter växling . Efter att bilen har dämpats tillräckligt , flytta tillbaka till femte växeln för att gå snabbare och få bättre gas körsträcka .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116634.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.