Hur att renovera ett rostade Länkade Cargo Trailer

Länkade utility släp försämras lika snabbt som bilar gör när de är lämnade utan vård för länge. Renovering man är en relativt enkel uppgift så länge du har rätt verktyg för jobbet. Du måste ta bort så mycket av rost som möjligt och sedan måla släpvagn med en zink-baserad sprayfärg för att förhindra ytterligare försämring. Saker du behöver
Soap
Vatten
sandblasteren
Zinkbaserat sprayfärg
Zink-primer
Gummerat underull bespruta
Visa fler instruktioner

1

Rengör vagnen noggrant med tvål och vatten både inne och ute innan du försöker att renovera den. Detta kommer att ta bort smuts och skräp, samt lös färg, som annars skulle dölja de delar av släpvagnen som måste repareras. Slang från underredet på släpet, liksom. Låt trailern torka helt innan du fortsätter.
2

Öppna bagageutrymmet av trailern när det har torkat och blästra alla områden som uppvisar några spår av rost. När du är klar med det inre av släpet, fortsätt till det yttre. Det kan finnas endast minimal rostskador på ovansidan av vagnen, men chanserna är goda att det blir en hel del rost på undersidan och axeln. Blästra undersidan av vagnen tills du inte kan se några spår av rost på efterkälken.
3

Inspektera underredet av vagnen för att identifiera de delar som kan kräva ersättning. Axeln och upphängningsaggregat är särskilt känsliga. Byt ut skadade delar innan du fortsätter. Du kan köpa upphängningskomponenter, däck och axlar från trailer återförsäljare eller ibland gårdsbutiker utbudet.
4

Spray undersida nyttofordonstrailern med flera lager av zink-baserad sprej primer. Låt detta torka, och sedan spraya undersidan med en gummerad underbeläggning. Dessa sprayer är tillgängliga från bildelar butiker. För att förhindra framtida rost problem, täcker underredet av nyttofordonstrailern med inte mindre än tre fulla rockar underbeläggning.
5

Ansök zink-baserad primer till de platser som du sandblästrat på sidorna och inuti släpvagnen. Låt detta torka i två till tre timmar, och sedan spraya på samma områden med zink-baserade rostskyddande färg som matchar färgen på släpvagnen. När dessa områden har torkat helt, är renoveringsprojektet inleddes komplett.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116621.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.