Hur hittar året för min ATV Använda VIN

Fordonets identifieringsnummer visades först på 1950-talet som ett sätt för tillverkarna att spåra massproducerade fordon . I de tidiga stadierna av VIN -systemet , det var lite samstämmighet mellan tillverkarna i fråga om identifiering av fordon . Från och med 1981 krävs National Highway Traffic Safety Administration samtliga fordon skall bära en standardiserad , 17 - siffriga VIN -koden . Masstillverkade ATV följde samma krav som på vägfordon . Precis som med den vägfordon , kan du bestämma året av din ATV från en enda karaktär i VIN . Instruktioner
1

Hitta VIN - den 17 - teckens alfanumerisk stämpling - på din ATV . Den exakta platsen varierar starkt beroende på vilken typ av ATV . Se till ATV bruksanvisning för den exakta platsen för VIN .
2

Läs den tionde tecknet i VIN .
3

Jämför den tionde tecknet till modellåret avkodning grafen för att bestämma året av din ATV . Tecknen " 1 " till "9 " och " A " till " Y " upprepas var 30 år , så använd ditt bästa omdöme för att avgöra vilka år karaktären visar : Till exempel , en 1971 och en 2001 ATV båda har en " 1 " som den tionde tecknet i VIN , men du kan lätt skilja en 1971 ATV från en 2001 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116614.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.