Hur man bygger en liten trä Go-Kart

Bygga en liten trä go-kart i hemmet kan vara ett givande projekt för föräldrar och deras barn. Himlen är gränsen i termer av hur avancerad och detaljerad go-kart borde vara. Karten kan dekoreras och målas när jobbet är gjort. Den go-kart kan göras billigt med delar hittades runt huset och på skroten. Barn bör alltid bära hjälm vid cykling karten. Saker du behöver
två bakhjul på en enda axel från vagn
två framhjul
Trä framst
Brickor
Bolt
Wrench
Wood chassi
Seat
Jigsaw
Skruvar
Skruvmejsel
L-fästen
Rope
O-fästen
Saxar
Visa fler instruktioner
1

Hitta en 1-tums tjock platta av trä, företrädesvis 4 med 2 meter.
2

Skär 3/4 fot i trä från båda sidor och 2 meter djup. Två stycken från hörnen av trä 9 inches med 2 meter bör tas bort. Detta kommer att göra träet plattan ser ut som en 2-av-2 kvadrat med en 6-tums-breda, 2-fot långa punkt sticker ut från centrum.
3

Borra ett 1/2-tums hål in i centrum av de sex-tums punkt 3 inches från spetsen. Släpp en 1/2-tums bult med två brickor på den genom hålet. Placera två brickor på andra sidan av bulten.
4

Klipp till en bit trä 3 inches med 2 meter. Borra ett 1/2-tums hål genom den exakta mitten av det. Sätt bulten genom mitten av träet. Skruva fast bulten med en mutter. Chassit av kart har nu sin framaxeln.
5

Fäst två hjul rullar skridsko till botten av trä som var fäst i steg 4. Dessa är de främre hjulen.
6

bort hjulen från en vagn. Bifoga dessa hjul till botten av kart med O-fästen, så att hjulen är i jämnhöjd med baksidan av chassit. Axeln från hjulet ska köra genom O-konsolen.
7

Skruva i ett säte till toppen chassits baksida. Denna stol kan vara från en gammal skrivbordsstol. Ryggstödet bör vara i jämnhöjd med den bakre delen av chassit. In i toppen av den främre axeln över varje framhjul
8

Skruv två tre-tums skruvar.
9

Fäst strängar till var och en av skruvarna i steg 8. Detta gör det möjligt för föraren att vända.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116600.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.