Min John Deere 850 startar inte

John Deere 850 var ett kompakt verktyg traktor som tillverkas mellan 1978 och 1989 . Den hade en tre - cylindrig , 78 kubiktum , 26 - hästkrafter Yanmar motor . Det var också utrustad med en drivlina överväxel ( PTO ) möjlighet att koppla traktorn upp för att köra verktyg såsom en elektrisk generator . Vanliga orsaker till motorn startas Problem

Kontrollera tändstiften för rätt diameter och brist på nedsmutsning , och sedan inspektera batteriet för att säkerställa att det finns en avgift . Var noga generatorremmen har rätt spänning och kontrollera tändinställningen för korrekt eldning .
Säkerhetsbrytare

Kontrollera säkerhetsbrytare för PTO och hög /låg växelspak . Om endera brytaren är problemet , justera eller byt ut det per instruktionsboken .
Fuel Utmattning

Kontrollera bränsletanken för bränsle . Om du är ute på bränsle , kommer motorn inte att starta förrän du fyller på bränsle , och sedan prime injektorn pumpen . Primern Pumpen ligger intill injektor pumpen . Addera PTO eller transmissionen inkopplad

Kontrollera status för både sändning och kraftuttaget . Om endera eller båda är i växel , kan motorn vev inte starta . Koppla ur maskinen i växeln och veva startmotorn igen .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116593.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.