1969 Camper Styles

Volkswagen Camper, en medlem av typ II Volkswagen-fordon, även känd som "burspråk modeller," är ganska tydlig bland annat modeller av VW Typ IIs på grund av sin unika, välvda vindrutan framför fordonet. Den 1969-modellen släpptes med flera stilar och varianter, med de flesta av de ändringar i fordonet. Även dessa fordon hade flera olika förändringar, väsentliga delar, såsom motor och chassi, var desamma. Camper Basic Style

1969 Camper var en bakre motor fordon som kan transportera sju till åtta passagerare. Dess mest märkbara exteriöra egenskaper är den främre burspråk som ersatte de split-typer av tidigare modeller. Bortsett från de förändringar på bilens front, fick Camper också en ny luftkyld motor design, ersätter radiator-typ och vätskekylda motorer av tidigare modeller. Fordonets längd var 174 inches, dess bredd var 69,5 inches, och dess höjd var 77 inches Addera Kombi

1969 VW Camper också släpptes som en Kombi,. som kom standard med baksäte som lätt kan avlägsnas. Detta gör det möjligt för ägaren att helt enkelt skruva loss säten och placera dem på baksidan för mer lastutrymme. Kombis inte har yttre skillnader med den grundläggande Camper modellen. Termen Kombi härstammar också från tanken att bilen är en "kombination" av en personbil och en last van.
Westfalia

Westfalia, ett RV-typ stil av 1969 Camper, blev också ett vanligt val för resenärer och campare under sin tid. Den Westfalia kom standard med en modifierad tillbaka området som innehöll ett handfat, bäddsoffa, några skåp, en spis och en liten säng på baksidan. Även bär VW namn, var de ombyggnadsarbeten vid ryggen faktiskt gjort av ett annat tyskt företag, Westfalia.
Lieferwagen och Styles Pickup

1969 Camper också släpptes i paketbil och stilar pickup. För pickups, hade köparna möjlighet att inkludera en presenning eller inte, men bilens prestanda var tekniskt samma som andra stilar. Dessa modeller erbjöds mer som en arbetshäst snarare än en familj fordonet. På baksidan av bussen också inte har några platser, eftersom den är utformad för att rymma mer last.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116590.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.