Hur man gör en Lean-To på en Trailer

Göra en permanent vindskydd i sängen av en släpvagn är ett bra sätt att sätta upp en mobil monter som kan användas för en mängd olika ändamål. Denna design består av timmer och är tänkt att vara en permanent typ av skjul. Sådana konstruktioner innehåller vertikala väggar, med en enda lutande tak panel med öppningen till vindskydd på den högsta väggen. Saker du behöver
2-by-4 plankor
plywoodskivor
Såg
Hammare och spik
Visa fler instruktioner
1

Bestäm minsta höjd du önskar din skärmskydd för att vara. Bredden och längden kommer att begränsas av dimensionerna trailern där du ska bygga vindskydd, men höjden kan justeras för dina behov. Tänk på att en sida blir lägre än den andra för att möjliggöra utfällning rinna av taket, samtidigt som en vägg att vara högre än den andra, perfekt för placering av en dörr, fönster eller annan öppning.

2

Bygg dina två långa väggar. Dessa kommer att vara längden av de två långsidorna av släpvagnen. Man bör vara högre än den andra. För detta exempel kommer en vägg att vara 4 meter hög, med den andra är 6 meter hög. Konstruera väggarna på marken med hjälp av 2-by-4 plankor. Skär fyra plankor till längden av trailern, en för toppen och botten av vardera sidan. Mät längden på din trailer (i inches) och dividera detta antal med 16, skär detta många 6 fot och 4 fots längder.
3

Nail ändarna av 6 fots längder till ett av de fyra 2-by-4s snitt med längden av släpet, genom plankan och in i ändarna av de sex fots längder, avstånd de sex fots längder var 16 inches. Efter detta är klart ansluta en annan av de fyra 2-av-4 plankor till den andra änden av de sex fots längder genom att hamra spikar genom den och in i ändarna av de sex fots längder. Du bör nu ha avslutat den höga väggen i vindskyddet. Gör den korta väggen på samma sätt, med samma inbördes avstånd med hjälp av andra två 2-by-4s snitt till längden av trailern, med 4 fot 2-by-4s ansluten vertikalt.
4 < . p> Montera de två långa väggarna i ditt skärmskydd i bädden av släpvagnen, skruvning botten plankor i sängen på släpvagnen
5

Gör dina två gavlar genom att skära en del 2 - by-4s till bredden av din släpvagn. Du bör ha omkring 10 av dessa, fem för varje sida, som nu kan spikas in i de vertikala stöd på vardera änden av varje lång vägg. Du bör nu ha bildrutan i vindskydd monteras i botten av din släpvagn.
6

mäta längden och bredden på dina väggar, ovanför sängen på släpvagnen och skär ut fyra plywoodskivor till mantel lean-to. När du har förberett väggar, bifoga dem till vindskydd av spikar genom plywood och in i 2-by-4 stöder. Slutför din skärmskydd genom att lägga till en plywood tak
7

. Detta bör skäras efter mätning av avståndet mellan dina hög och låg mur, med den andra dimensionen är längden på släpvagnen. Anslut den till vindskydd med spikar genom plywood och in i den övre kanten av både höga och låga murar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116588.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.