Hur man installerar en ATV Cocoon

ATV kokonger är en mycket innovativ produkt som tillverkas av Kolpin ATV tillbehör . Tillhandahållande av kallt väder komfort samt skydd mot lera , regn och annat skräp , är ATV kokonger installeras med en Philips - skruvmejsel . En av de främsta fördelarna med ATV kokonger är att de fångar och håller mycket av värmen från motorn , att hålla föraren varm . ATV Kokonger binder inte din rörelse och snaps släpp snabbt , om du måste kliva av ATV bråttom . Saker du behöver
Philips - skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna påsen med snaps . Det kommer att finnas en för varje av toppen snaps monterad på ATV Cocoon fåll .
2

Sätt på ATV Cocoon som du sitter på fordonet . Notera där snaps ska installeras så att de inte kommer att binda din rörelse . ATV Cocoon bör helt kapsla in din underkroppen . Sprid ut fållen , så att det draperier över bränsletanken , fendrar och säte för ATV bekvämt .
3

Installera snäpps fast på ATV genom att flytta en av dem åt sidan , en - på-en- gång , sedan kör skruven och snap bas i plast karosseridelar av ATV med en Phillips - skruvmejsel . När alla snap baserna är installerade , snäppa ned ATV Cocoon att skydda dig från elementen .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116563.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.