Vad är Rear Lower styrstavar?

Ett fordon suspension består av många komponenter som alla arbetar tillsammans för att leverera en mjuk gång och pålitlig hantering. De flesta moderna bilar suspensioner innehåller en spiralfjäder, dämpare chock och olika barer metall som förbinder dämpare till fordonets chassi. Detta inkluderar de bakre nedre länkarmarna och krängningshämmare, som förbinder fjädring i chassit och även stöd i dämpning. Vehicle Chassis

fordonets chassi är en metall skelett på vilken fordonets alla komponenter är monterade. Detta inkluderar karossdelar, inredningsdetaljer, drivlina och hjulupphängning. Att leverera bekväm och pålitlig hantering är hela fordonets chassi upphängd på en fjäder och chock kombination som ofta kallas en coilover suspension. Den coilover montering måste vara säkert monterad i chassit och samtidigt tillåter fri rörlighet av fjädringskomponenter. Är
Våren och Shock Assembly

Den viktigaste komponenten i ett fordon suspension av våren och chock montering. En spiralfjäder stöder vikten av fordonet och medger att hela chassit för att studsa upp och ner för att hantera ojämna underlag och väg skräp. Chocken, eller strut, dämpar spiralfjädern för att leverera en mindre bouncy ride. Hela våren och chock coilover är monterad på chassit med en övre och undre länkarm.
Styrarmar

styrarmar är metall, A- formade balkar som monteras till toppen och botten av en chock. Den smala änden av varje styrarm, kopplad till bromsen och hjulaggregatet, svänger på en kulled. Den breda änden av styrarmen fästen till fordonschassit på en ledmekanism. Detta gör styrarmarna att fritt röra sig när våren och chock montering komprimerar.
Krängningshämmare

Förutom att kontrollera vapen, de flesta bilar har lägre anti- störtbågar. Krängningshämmare är solida balkar som horisontellt ansluter förarsidan upphängning till passagerarsidan. På grund av denna anslutning kommer rörelsen hos vardera sidan av suspensionen påverka den motsatta sidan, vilket skapar en jämnare gång kvalitet och förbättrar hantering. För många fordon, kan eftermarknaden prestanda krängningshämmare installeras. Dessa särdrag tjockare slang jämfört med beståndet krängningshämmare, vilket skapar en styvare ride och högre prestanda hantering potential.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116562.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.