Vad du ska titta efter när man köper en begagnad båt Trailer

Även tjusningen av att spara pengar är en motiverande faktor när det blir dags att köpa en trailer för din båt, finns det några faktorer som du bör göra innan du spenderar pengar på en begagnad släpvagn . Några gamla vagnar kan vara i bra skick på ytan, men det kan finnas problem bakom kulisserna som du inte kommer att se utan en inspektion. Innan du gör ditt köp, tar sig tid att se över några saker att säkerställa att du får dina pengar är värt. Wiring

Kabeldragning är en av de viktigaste saker att titta efter när du inspektera en begagnad båt trailer. Anslutningarna till lamporna, samt alla mekaniska delar såsom bromsar, är oerhört viktigt för den totala säkerheten i ditt släp när du bogserar båten. Medan vissa typer av tråd reparation kan vara billig (t.ex. byte av trailern kontakten), kan andra vara tid och sänkor pengar. Om ledningarna är överexponerad, dåligt sliten eller allmänt dåligt skick, kanske släpet inte vara värt pengarna. Addera Rust

När det gäller att säkert dragande din båt runt, måste du veta den strukturella integriteten av båttrailer kan inte ifrågasättas. Även en viss grad av rost är att vänta på äldre vagnar, och den ytliga slag kan lätt tvättas bort med rengöringsmedel och fritid, stora delar av rost som har ruttnat ut delar av metallramen är ett säkert tecken på att släpet är i skick att användas utan omfattande reparationer.
Rot

Liknande till att kontrollera rost problem, om du tittar på att köpa en båt som har sektioner av trä ingår som en del av ramen, är det viktigt att se till att röta inte har satt i. Även trä trim är lätt att byta ut och är till stor del om estetik, delar av utformningen som är beroende av skogen för stöd måste vara i god form innan du kan tryggt använda trailern att bogsera en båt. Vatten skadade områden som är mjukt, och trä som har skadats av insekter, kan vara ett problem om de inte är lätt reparerade sektionerna.
Hitch

skumt är en annan del av båttrailer, och är mer än bara den anslutning som hakar upp till bollen på baksidan av ditt fordon eller femte hjulet i sängen av din lastbil. Medan kontakten pjäs är viktigt i sig, hela skumt styrka och strukturell integritet är avgörande för din släpvagn säkerhet. Om det finns för mycket rostskador eller kontakten inte har oljat över tiden och har fastnat, kan det inte vara värt besväret söker en reservdel om din släpvagn är inte längre i produktion.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116556.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.