My Farm Tractor är fast i leran

Jordbruket är en livsstil som kräver daglig hårt arbete. Använda traktorer på en gård är ett sätt att hjälpa till att automatisera processen och rakar lite ledigt få fält förberedd och redo för odling och boskap. I perioder då häftiga regn inträffar, kan jordbruksmarker utveckla pölar av lera. Ibland blir leran så djupt, även stora traktorer kan inte ta sig ut ur den klibbiga slask. Få din traktor ur leran kan göras, förutsatt att du är villig att investera tid, pengar och arbetskraft. Gräva ut

Ett sätt att få en traktor ur leran är att börja gräva ut runt däcken. Du måste se till att traktorn är avstängd och det omgivande området är klart. Du kan använda handen spadar eller ens grävutrustning att få nog av leran ur runt däcken, speciellt ryggen däck, så att traktorn kan få nog dragkraft för att komma ur leran. Du kan också kasta lite sand i de områden du grävde ut för att hjälpa tjockna upp leran och ger extra dragkraft för däck.
Dra ut
p Om du har tillgång till en stor lastbil, kan du ansluter lastbilen, genom en svans lås, till framsidan av traktorn. Se till att använda en tillräckligt stark kedja för att stödja traktorns vikt och har lastbilen sjunka ned växlar att dra traktorn ur leran. Du kan behöva hjälpa processen på traven genom att gräva ut en del från runt däck och kasta ner lite sand eller torr smuts så att traktorn kan få flytta när lastbilen drar traktorn löst.
Lifting Ut
p Om du har en dyr traktor som inte kan vara loss från leran, och du har försökt gräva ut det och ha det bogseras, kan du välja att ha traktorn lyfts ur leran . Även om du kommer att få betala mycket mer pengar för att få detta gjort, kan en kran tas in för att lyfta traktorn ut med hjälp av en kedja. Denna process kommer att lyfta traktorn och ställa tillbaka den på en annan plats.
Being Patient
p Om du har provat alla möjliga sätt för att få en traktor ur lera, kan du behöva så småningom inse att traktorn bara helt enkelt fastnat för tillfället. Lämnar traktorn sitta tills leran torkar upp är alltid ett alternativ. Du kanske har bättre tur, vid ett senare tillfälle för att få traktorn ur leran med hjälp av metoden för att gräva ut det. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116542.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.