Hur koppla in en radio i en Caterpillar Dozer

En Caterpillar bulldozer är en stor tung konstruktion fordon som används för att flytta jorden. Den Caterpillar Dozer kommer inte med en radio, men är förberett för en. Caterpillar gjorde detta medvetet så att ägarna kan välja att koppla en två-vägs radio eller AM /FM-radio i bilen. Eftersom schaktblad är färdigkopplad, är installationen ganska enkel. En montering sele kommer att göra jobbet mycket enklare och resultera i en ren installation utan hårda ledningar. Saker du behöver
AM /FM-radio
3-Point kablage
Visa fler instruktioner
1

Leta upp porten i schaktblad hytt för radion. Öppningen ska vara två inches av sju inches.
2

Dra ut trepunkts kontakten från baksidan av radion porten.
3

Anslut en kablaget till trepunkts-kontakt. Kablaget clips till trepunkts-kontakt på ena sidan och pluggar in radion på den andra. Selen hanterar detta sammanhang, så inga hårda ledningar är nödvändig. En sådan sele finns på de flesta mobila elektroniska affärer.
4

Anslut den andra änden av kablaget till radion.
5

Sätt in radion i radio-porten på schaktblad och tryck in den tills den är jäms med resten av konsolen.
6

Skruva in radion i schaktblad. Den exakta metoden för att göra detta varierar med radio modell och schaktblad modell. Radion kommer antingen skruvas in underifrån eller framifrån med en skruvmejsel. Radion behöver inte skruvas in för att det ska fungera.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116538.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.