Felsökning av en EZ Go Golf Cart Rear End

EZ Go golfbil tillåter spelare att ta sig runt banan med minsta möjliga krångel på snabbast möjliga tid - förutsatt , naturligtvis , är maskinen i gott skick . Minska ner de problem du har med den bakre änden har , åtminstone , begränsa de områden som du behöver felsöka . Om du har rätt kompetens , kan du fokusera på den exakta orsaken till ditt problem . Instruktioner
1

Inspektera visuellt bakljusen på din EZ Go golfbil . En felaktig eller trasig baklykta kan orsakas av själva ljuset eller säkringen , ta bort ljuset locket och sätta i en ny om det inte fungerar , kontrollera säkringarna som finns under förarsätet
< br . > 2

Se bakaxeln är tillräckligt smord för att undvika friktion - relaterade skador . Du bör smörja bakaxeln var 12 månader och ersätta den efter fem år .
3

Kontrollera bakdäcken för inflation eller tecken på skador . Golfbil däck måste hållas vid lämplig inflation och alla fyra däcken ska ha samma nivå på inflationen , så jämför de bakre däcken med framdäcken .
4

Ladda batteriet . belägen mot den bakre änden av vagnen. Minskad effekt kan leda till en rad andra problem och enheten inte fungerar som den ska .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116536.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.