Den M10a Forklift Funktioner

Tillverkas av företag som Dresser Industries och International Harvester, är M10a gaffeltruck en tuff terräng, manuell hantering fordon. Traditionellt används av militär och tung konstruktion, är M10a inte längre tillverkas, men många är fortfarande i bruk. Industriella och militära fordon specialister säljer secondhand M10a gaffeltruckar, och reparationsmanualer och reservdelar finns också tillgängliga. Lyft Funktioner

Liksom andra truckar är M10a en mobil maskin som använder två gafflar för att flytta laster till olika platser och höjder. Många gaffeltruckar använder el och gaskraft men M10a är dieselmotorn köras. Dieselmotorer ger ökad makt för drift i ojämn terräng och är mer praktiskt att tanka i utomhus och avlägsna områden. Till skillnad från mindre gaffeltruckar som har en vagn att glida gafflarna upp och ner, har M10a en hydraulisk bom liknar en kran.
Lyftkapacitet

M10a s lyftkapacitet är £ 10.000 Den hydrauliska boom, monterad på en pivot baktill, stiger flera meter ovanför gaffeltruck höjd. Dieselmotorn driver den hydrauliska boom pump, som ger makt. Den M10a är lång och låg med hjul större mellanrum fram och bak för stabilitet. Medan utformad som en gaffeltruck, kan olika verktyg såsom industriella hinkar eller personal burar fäster gafflarna för en mängd olika uppgifter, till exempel lyfta personal eller transportera grus och skräp.
Ledad Inramat Styrning

M10a har midjestyrning i motsats till samordnad styrning finns på mindre truckar. Den M10a chassi är ledad och fordonets riktning ändras vid vikning av gångjärnet. Denna styrmekanism ger större manövrerbarhet och upprätthåller maximalt vridmoment under styrprocessen, gör det möjligt för M10a att styra över hinder utan effektförlust. Liksom andra ledade fordon, poser backning svårare än samordnad styrning eftersom de bakre sektionen rör sig i motsatt riktning till konventionell omvänd styrning såsom en bils.
Terräng Täckning

midjestyrning och kraften i dieselmotorn möjliggör M10a att korsa svår terräng såsom fält och byggarbetsplatser. Den M10a har luftfyllda däck snarare än larvband. Medan däck begränsa lutning och en manövrerbarhet över stora objekt jämfört med larvfötter, möjliggör ökad snabbhet och tillförlitlighet större flexibilitet. Däcken är också lättare att reparera än spår och inte skadar asfalt och asfalterade ytor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116522.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.