Hur man bromsa en Go - Kart

En go - kart är en enda person, trappas ned , öppen cockpit racing fordon . Trampbilar allt från låg - drivna nöjespark kart till motorstarka Superkarts som kan konkurrera på hela racingbanor . Bromsa en go - kart kan göras utanför banan med motormodifieringar eller på banan med bromsar och växellådor . Go-kart har bra bromssystem som fordonet har slicks och är ljus och låg på marken . Instruktioner
1

Tune ner motorn . Beroende på modell av motor, 2 - takts , 4 - takts , eller el . Det bör finnas en omkopplare för att justera motorns prestanda . Denna typ av switch är närvarande på många nöjespark stil kart och alla elektriska vagnar . Bytet kan fjärrstyras från en central styrenhet . Växeln begränsar motorer revolutioner till vad användaren önskar , därmed effektivt bromsa den go - kart .
2

Använd bromsarna . Go -kart komma med ett bra bromssystem . Bromsarna är konstruerade för höga förhållanden Performance Track . De slick racing däck är utformade för att gripa tag i spåret och vid inbromsning , stanna bilen i en hast . Bromsar är det bästa sättet att bromsa en go - kart .
3

Gear ner . På högre prestanda modell go-kart med en sekventiell växellåda , kan det kart att bromsas av nedväxling . När föraren växlar ner , är det motorbroms effektivt kart för att rymma den lägre utväxling . Detta är en bromsteknik som används av professionella åkare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116508.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.