Hur man fixar ett hål i sidan av en Trailer

Reparera ett hål i sidan av din släpvagn kan vara lätt eller svårt - beroende på storleken på hålet. Om det är ett relativt litet hål, säg omkring storleken på en basketboll kommer reparationen vara snabb och enkel. Om, å andra sidan, är det hål stort som en liten bil, då är chansen att reparationen kommer att överstiga den faktiska kostnaden av trailern, och du bör nog bara låta försäkringen tar hand om det. Saker du behöver
Drill
Hammer
Plåt metall
Sheet sax
nitpistol
aluminiumnitar
Sprayfärg
Visa fler instruktioner

1

Böj eventuella trasiga delar av hål rakt med hammaren. Detta kommer att förhindra nedskärningar när du är inne i last trailer. Du kan vänta med att göra detta tills plåstret är på plats, men det är oftast bäst att få det ur vägen snabbt.
2

Klipp plåten så att den är något större än storleken på hålet med saxen plåt. Försök inte att matcha plåstret till formen på hålet. En vanlig fyrkantig eller rektangulär lapp är mer attraktivt och professionellt utseende.
3

Applicera en tung sträng silikon runt utsidan omkrets lagningslapp med kittspruta laddad med ett rör av silikon. Applicera sedan en annan sträng silikon runt utsidan av hålet. Tryck kopplingspanelen stadigt mot utsidan av trailern över hålet så att silikontätningsmedel sipprar ut av sidorna hos kopplingspanelen.
4

Borra hål runt utsidan omkretsen av patch panel, och inuti där du använt silikon. Hålen du borrar bör vara samma diameter som de nitar som du använder, och bör inte vara mer än 1 tum från varandra.
5

in nitarna i hålen du borrade. Använd sedan nitpistol att säkra nitar på plats, trycka så hårt du kan på patchpanel för att säkerställa en tät passning mellan släpet väggen och patchpanel.
6

Spray patchpanel både inifrån och ut med bil sprayfärg som matchar färgen på din last trailer, och sedan låta färgen torka i minst 12 timmar innan du använder vagnen eller vidrör reparationen panelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116505.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.