Maule metod för att täcka ett flygplan

Maule Flygplan Inc grundades 1941 av BD Maule i Moultrie, Georgien. Maule började bygga hjul flygplan svans och testare tyg. År 1957 startade Maule producera en kort fält start och landning (STOL) flygplan heter BEE-DEE M-4. Dessa flygplan är konstruerade för användning i vildmarken, avlägsna och svåra klimatförhållanden, kallad bush flygande. Maule Aircraft Design

Maule flygplan använder rör och tyg skrov konstruktion. Flygkroppens skelettet är svetsat stålrör. Den tidiga röret och airframes tyg täcktes med ett tyg. Airplane knark målades på tyget. När spinnlösningen torkats, var tyget styvare och starkare. Modern rör och tyg flygplan som fortfarande använder metallrör som ramen, dock olika täckmaterial används på olika delar av skrovet.
Wing Täcker
wingspans

Maule är täckt av aluminium eller syntetiska glasfiberväv, beroende på vad köparen föredrar. Bush föredrar piloter den glasfiberväv för sin styrka och lätthet. Den glasfiberväv är lättare att reparera i nödsituationer eftersom tyget inte kräver svetsning eller nitning plåt gör.
Flygplanskropp och empennage

Maule Flygplan använda syntetiska glasfiberväv på flygkroppen från dörrarna tillbaka till slutet av flygplanet. Den empennage, bestående av rodret och hissar är också täckta med syntetiska glasfiberväv. Att Maule använder glasfiberväv på svansen hjul flygplan bekräftar sin styrka. Med svansen hjul flygplan, får den bakre flygkroppen närmare marken än framför flygplanet, där grus eller små buskar slår ett flygplan under start och landning.
Dörrar, främre flygkroppen och Motor Cowl

dörrar och framåt flygkroppen är täckta med aluminiumplåt. Motorkåpan är glasfiber. De glasfiber ger enkel åtkomst till motorrummet för preflight-kontroller och rutinunderhåll. Användningen av aluminium för dörrar och framåt flygkroppen gjorde montering av flygplanet enklare och mer kostnadseffektiv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116495.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.