Go-Kart Tricks

Go-kart tricks är något begränsad av de förmågor gokart själv, men kan ändå vara kul att titta på och utföra. Även om du inte kan hoppa en go-kart eller utföra ett hjul stativ, kan du infoga några av de trick som utförs av fullstora bilar in din idé stabilt. Utför alltid go-kart trick på en sluten bana där det inte finns någon risk för skada åskådare eller dig själv. Dessutom, bära hjälm hela tiden när du använder en go-kart. Utbrändhet

Ausbrenner är det enklaste tricket att utföra på en go-kart, beroende på hur mycket ström din go-kart producerar. Precis som en riktig bil, få drivhjulen snurrar medan karten inte rör bildar ett tjockt rökmoln som alltid ett blickfång. För att utföra detta trick, håll bromspedalen i go-kart lätt med din vänstra fot medan du trampar gasen med höger. Om motoreffekten inte kan övervinna din vikt och trycket i bromsarna, är din go-kart inte tillräckligt kraftfull för att utföra trick. Addera Drifting

Drifting är tillämpningen av kraften till bakhjulen i karten att få dem att tappa greppet när du är i en sväng. Vid sin mest grundläggande, är det kontrollen över bristen på kontroll. Detta är vad som skiljer professionella drift racers bortsett från amatörer. Du behöver massor av praxis att dra av detta trick, och massor av däck, liksom. För att komma igång, kör go-kart i en sväng. Vid den punkt precis som du anger sväng, när du vrider på ratten och röra bromsarna, gasa så hårt du kan. När baksidan av kart börjar att bryta sig loss, styra karten så att hjulen följer kurvan på banan och hålla på gasen.
Köra spåret bakåt

När du kör banan baklänges kan tyckas vara en fånig trick för att dra bort, särskilt om du aldrig har försökt göra det förut, utföra trick på högsta hastighet är mycket svårare att göra än du kanske tror. Öva på samma kurs så ofta du kan när du använder en liten fickspegel. När du är redo att försöka susen för en folkmassa, plocka en flicka med en handväska och be att få låna en spegel från henne, sedan köra banan baklänges så fort din kundvagn kommer att gå medan endast använder spegeln för att se. Kontrollera dock att du är den enda på spåret när du försöker detta trick.
180-Degree Slår

A 180-graders sväng är en anmärkningsvärt svårt trick att bemästra utan vad som är känt som en "en hjulbroms." Det kan åstadkommas, men genom att tillämpa principen om drifting men utföra trick på en stor del av spåret och vrida rattar hela vägen i riktning svängen. När bakdäcken bryta sig loss, stanna på gasen tills kart svänger hela vägen runt och du ser den riktning du just kom från. Med övning, bör du kunna utföra trick på mindre än en 10-kvadratfot banavsnitt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116483.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.