Hazard Perception Test Tips

I november 2002 lade Förenade kungariket en ny del till dess förarprov av oro för det stora antalet dödliga olyckor med nya drivrutiner. Syftet var att lära ut nya drivrutiner som det bästa sättet att undvika en tragisk krasch är att erkänna de risker som de först utvecklas. Datorn visar en serie av 14 klipp, med 15 olika faror. Varje film kod innehåller en stor fara, utom en, som har två. Öva

praktisera de färdigheter du behöver för testet över Internet. Australiens regering, till exempel, har en hemsida med en länk till en falsk version av undersökningen. Du måste veta hur man ska passera andra förare säkert sätt, när man ska bromsa och hur man ska utföra svängar i korsningar ordentligt. Införliva tecken på en säkerhetsrisk, såsom djur, fotgängare, dåligt väder och parkerade fordon, i din praktik tid. Öva svarar därför när du ser dessa tecken.
Svara snabbt /uppmärksam

Testet simulerar verkliga situationer på vägen. Därför datorn kvaliteter dig om hur snabbt du svarar med ett klick med musen på skärmen, så snart som en fullt utvecklad fara börjar utvecklas. Maskinen kommer inte straffa dig för att svara för tidigt, men du kommer inte få kredit för klick. Det enda sättet att få poäng för varje filmklipp är att svara just nu en utveckling fara är på väg att förvandlas till en stor en. Var uppmärksam på de händelser som händer på klippet. Du kommer inte att kunna återvända till ett visst klipp, när det är över. Som British National Archives webbplats påpekar, paralleller denna situation verkliga situationer på vägen, där du inte kommer att kunna rätta ett dåligt beslut när du har gjort en.

Watch Red Flag

Observera den röda flaggan längst ned på skärmen. Detta objekt kommunicerar med dig angående hur många gånger du har klickat på en viss klipp. Det syns på en grå band längst ner på skärmen. Det försvinner i slutet av klippet, och återvänder efter nytt börjar.
Undvika olämpliga uppförande


Fuska inte genom att göra en olämpligt hög antal klick. Skaparna av testet har programmerat datorn att känna att du gör det här, och du kommer göra en nolla på det klippet om det fastställer att du har gjort detta.
Klara testet

klara provet genom att svara rätt på faror. Du måste ta emot 44 av 75 möjliga poäng om du ansöker att köra bil eller motorcykel. Om du försöker att köra lastbil eller buss, måste du få 67 av 100 möjliga poäng för att passera. När du har gått kommer du att få ett pass certifikat. Presentera detta dokument på det praktiska, eller körprov. Det löper under två år, så du måste ta din väg examen inom den tiden. Else du måste göra om teoriprovet, inklusive riskmedvetande testet igen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116482.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.