Hur Anpassa Länkade Toy dumper & Race Trailers

Länkade leksak dumprar och släpvagnar fordon är stor transport för klassiska bilar, racebilar och även motorcyklar eller ATV. En sak som de saknar är dock någon form av säker förvaring för poster som motorolja och filter, verktyg eller bekvämligheter. Lyckligtvis har de flesta fordon trailers har gott om utrymme för att lägga dessa bekvämligheter samtidigt som det finns gott om utrymme för själva fordonet. Använd hyllor köps från bildelar butiker och ett billigt verktyg bröstet för att ge din släpvagn lagring du behöver. Saker du behöver
plywoodskivor
Tre nivåer stapla verktyg bröstet
Automotive trailer hyllor
Bärbar solpanel kit
Dorm kylskåp
Bultar
Skruvar
Vinkelfästen
Visa fler instruktioner
en

självhäftande Använd konstruktion och bultar för att installera plywood blad vid den främre väggen av leksaken dumprar släpvagn. Den plywood är hur du installerar hyllorna och verktygslåda. Vagnens metall stödfästen kommer att hålla en plywoodskiva för att fästa hyllorna.
2

Montera verktyget rutan i mitten av den främre delen av vagnen med hjälp av fästvinklar och skruvar för att hålla hela lådan på plats . Om verktygslådan är flera nivåer, bör du bifoga varje ruta till plywoodskiva med två fästvinklar, minst en på varje sida. Montering av verktygslådan till plywood väggen hindrar den från att röra runt vagnen, orsakar skador vid transit.
3

Montera en serie av metall hyllor på vänster och höger sida av verktyget lådan. Använd fordonsindustrin trailer hyllor eftersom de har djupa fickor.
4

Montera en studentrummet kyl på sidan av verktygslådan med fästvinklar säkra den med plywood väggen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116470.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.