Hur att fixa en John Deere 2150

John Deere 2150 producerades mellan 1983 och 1986, vilket gör modellen mycket nästan en vintage traktor idag. En av de bästa sakerna med 2150 är att om relativt väl omhändertagna, den 2150 med sin trecylindriga dieselmotorn är mer än kapabla att utföra samma som den gjorde när den var ny. Detta gör att fixa en John Deere 2150 ett ekonomiskt alternativ till att köpa en ny traktor. Saker du behöver
Spray avfettningsmedel
högtryckstvätt
Nylon borste
Wire Wax pensel Mössor och fett remover
Rena trasor
Maskeringstejp
maskeringspapper
Gray fordonsindustrin instegsskydd Mattor
HVLP pistol
John Deere gul målfärg
John Deere grön färg delar på Replacement (om nödvändigt) katalog Replacement klistermärken
John Deere 2150 reparationshandbok

Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på traktorn och spraya motor, hjul, däck, underrede och alla andra delar med sprayen avfettningsmedel. Så länge som det inte är en varm dag, lämna den kemiska på ytan under minst fem minuter. Den avfettningsmedel bör inte tillåtas att torka på ytan av traktorn, dock.
2

Skrubba traktor med nylon-borste. Detta kommer att lossa inbyggda upp avlagringar av fett, olja och smuts från delar av traktorn. Helst bör det inte finnas något fett kvar på traktorn som helst innan du börjar målningen processen. Addera 3

Spray hela traktor med högtryckstvätt för att rengöra bort avfettningsmedel. Använd fläkten inställningen på högtryckstvätten för att undvika att skada några slangar eller bälten.
4

Leta några fläckar där ytrost har bildats på traktorn och skrubba med stålborste tills rost.
5

Ta bort eventuella skadade klistermärken från huven på traktorn. John Deere säljer ersättning klistermärken av dessa typer för 2150 att slutföra traktorn mycket bättre än att försöka bevara de ursprungliga klistermärken.
6

Torka traktorns målade ytor med vax och fett remover. Detta kommer att ta bort det sista av fett och smuts från ytan som förberedelse för målning av traktorn.
7

Mask av delar av traktorn som inte ska målas med maskeringstejp eller maskeringspapper. Dessa delar innefattar sätet, ratten, däck, slangar och bälten. Också täcka typskyltar och huven emblem.
8

Scuff färgen på traktorn med den grå anteckningsboken för att förbereda ytan för färg. Du måste instegsskydd inte bara huv och skärmar, men också de axlar, motor och ram samt.
9

Re-spruta huven, motor, axlar och ram med John Deere grön färg . När du är klar, åter spraya hjulen i John Deere gult. Använd HVLP sprutpistol för att göra processen snabbare. Dessa färger är enstegs färg, vilket innebär att du inte behöver tillämpa en tydlig täckfärg till traktorn för att försegla färgen. Låt det torka i 24 timmar innan du vidrör de målade ytorna, men ta maskeringsmaterialet när färgen har satt i ungefär en timme.
10

ersätta komponenter som kan vara slitna eller icke-funktionella, och ge traktorn en komplett tune-up följa de anvisningar som anges i en John Deere 2150 reparationshandbok. Detta kan inkludera att byta batteriet, glödstift, bränsle systemkomponenter, och även sitsklädseln. När denna process är klar och traktorn är igång, är processen klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116460.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.