Typer av Construction Traktorer

Traktorer är konstruerade för att hantera tung arbetsbelastning och minska antalet personer som behövs för ett visst jobb. Under årens lopp har traktorer blivit mer mångsidig genom att utföra flera funktioner. Entreprenad traktorer är nödvändigt och viktigt i alla faser av infrastruktur arbete, iordningställande och landskapsarkitektur. Dessa maskiner behövs för att få arbetet gjort. Hjullastare

Hjullastare är den mest mångsidiga av alla bygg-traktorer. Även känd som front-end loader eller hink lastare, är dessa maskiner används i iordningställande, riva och vägbyggen. Skopan rymmer tunga laster av smuts och material, vilket gör den användbar för grävning och transport drivs av en svängbar arm som sänker och höjer med hydraulmotorer.
Grävmaskiner Till Salu

Kallas som smuts movers, grävmaskiner har ett främre fäste med en 360-graders sväng med hydraulmotorer. Grävmaskiner komma som stora tunga utrustning maskiner och kompakt storlek, alltför. De viktigaste funktionerna är för grävning och lastning. Grävmaskinen kraftöverföring djupt när du använder skopan fäste för dikning. Svingarmen ger kontroll på rivningar. Dessa maskiner används ofta i skogsarbete, landskapsarkitektur, och gruvdrift. Är en mångsidig traktor med en arm placerad på framsidan av
Grävutrustning

Grävutrustning maskin och en hink fäst på baksidan. Armen används för att gräva, medan den bakre hink laster upp smuts eller material. Används för att fylla i diken eller lasta en dumper med den främre änden, kan operatören svänga runt stolen att arbeta bakändan för utgrävning. Ryggen används oftare än den främre änden.
Minilastare

minilastare är små och kompakta maskiner avsedda att eliminera manuellt arbete med en rad olika funktioner. Med en front hink eller annat beslagtagande, fungerar minilastare bra i snöröjning, dikning, grävning, och betongbilar. Skopan kan sänkas, upphöjda eller förflyttas från sida till sida med den hydrauliska armen. Dessa maskiner hanterar många jobb inklusive svepande, slipning, träflisning och rullning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116458.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.