Hur använda min JVC KD-LH3100

JVC KD-LH3100 är en CD-mottagare för bilstereo utvecklas och produceras av JVC. KD-LH3100 har en 3D-grafik visar att underlätta att titta på skärmen i alla ljus och det har också en fjärrkontroll så att andra passagerare att manövrera stereon medan föraren är upptagen. Användare kan spara radiostationer till sex olika förinställningar, CD-spelaren är MP3-kompatibel. Instruktioner
1

Tryck på strömbrytaren i det övre vänstra hörnet för att slå på enheten.
2

Tryck på "FM /AM"-knappen för att byta mellan radio banden. Tryck på "CD /CD-CH" knappen för CD-spelare och två gånger för att aktivera cd-växlaren. Välj bandet och tryck sedan på snabbspolning knapparna för att automatiskt söka efter radiokanaler. In en radiostation Addera 3

Tune, tryck på "M" (Mode)-knappen och håll sedan ner en av de sex knapparna märkta "1" till "6" för att spara radiostationer till en av de sex förinställningar.
4

Tryck på "Eject"-knappen för att öppna skivfacket och sätt i en CD att påbörja omedelbar uppspelning. Manuellt stänga skivfacket. Tryck på "bakåt" och "spola framåt" för att hoppa över spår. Snabbspolning genom låtar genom att hålla de respektive knapparna nere.
5

Tryck på "CD /CD-CH"-knappen och sedan trycka på någon av knapparna mellan "1" och "6" för att välja en CD-skiva i CD-växlaren.
6

Vrid volymratten för att justera volymen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116414.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.