Caterpillar 3512 Specifikationer

Caterpillar 3512 är en stor industriell dieselmotor för att driva tung utrustning inklusive båtar, lokomotiv, terrängbilar och mycket stora industriella generatoraggregat. Caterpillar säljer den som en fristående motor som köparen kan installera i sin egen utrustning samt inbyggd i Caterpillar-märket industriell utrustning. Denna motor säljs över hela världen och är i Caterpillars nuvarande lineupen .. Allmän specifikation

3512 Motorn är en 4-cykel, turboladdad, direkt-insprutad, vätskekyld V-12 med en 6,7-tums hål, 7,5-tums stroke, 13.5:1 kompressionsförhållande och en förskjutning av 3158 cubic inches. Det är 9,5 meter lång, 5,5 meter bred och 6,75 meter hög och väger 7.1 ton. Det erbjuds i fyra olika konfigurationer varierar i hästkrafter from 1207-1750 hk, med bränsleförbrukningen varierar från 58 till 93 liter per timme. Den levereras som standard med en Woodward 2301A isokron mekaniska regulatorn, men en elektronisk lastdelning Guvernören är ett tillgängligt alternativ.
Kapacitet Addera

3512 kylsystem tar 75,8 liter kylvätska , med 41.5 liter i motorblocket och 34.3 liter i kylaren. Oljetråget rymmer 81 liter motorolja, som bör bytas efter 1000 timmars drift. Vid körning, inhalerar denna motor omkring 3250 kubikfot luft per minut genom ett enda element, kapsel-typ torr luftfilter. Den avger 8185 kubikfot avgaser per minut och drar 44.000 kubikfot luft per minut genom kylaren för att kyla motorn. Det har en 24-volts startsystem.
Alternativ

3512 motorn kan beställas med en rad olika valfria utrustning inklusive dubbla element och tunga duty luftrenare, motorvärmare, en mängd halsdukar och ljuddämpare, flänsar rostfritt avgassystem och en duplex bränslefilter med vattenavskiljare. Andra alternativ inkluderar en extra djup oljesump, elektriska eller pneumatiska försmörjning pumpar och en duplex oljefilter. Elsystem inkluderar en 45-amp laddning generator, överdimensionerade startbatterier och tunga startmotor. Det finns också en valfri eter insprutningssystem för att hjälpa kallstart.
Övriga funktioner

3512 motorn är försedd med en larmenhet panel med digital visning av varvtal, drifttimmar , oljetryck, kylvätsketemperatur och likspänning. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som stänger av motorn vid lågt oljetryck, låg oljenivå, hög vattentemperatur, låg kylvätskenivå eller överskridande av guvernören, den har också en manuell omkopplare nödstopp. Fjärrannunciator moduler och fjärrövervakning programvara finns alternativ.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116413.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.