Hur dekorativt att måla en traktor

Typiskt, ommålning en traktor visar en mödosam process eftersom du måste slipa hela ytan på traktorn innan du lägger flera lager färg. Men om du vill måla din traktor dekorativt, kan du begränsa din slipning och målning till områden på traktorn som kräver dekoration. Lägg en design som påminner om cornucopias, vår tid eller något helt orelaterade till jordbruket, som ett idrottslag, film eller favoritställe. Saker du behöver
Mild diskmedel
ren handduk
80-slippapper
350-grit sandpapper
Traktor måla
Pensel
Palette
Clean traktor färg
Paint tätningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Tvätta traktorn med varmt vatten och milt diskmedel. Torka den med en ren, luddfri handduk.
2

Bestäm var du vill lägga till dekorativa färger. Placera remsor av maskeringstejp runt dessa områden. Remsorna bör utgöra en ruta runt det område som ska dekoreras och täcker områden som inte är tänkta att vara dekorerad.
3

Slipa ytan av traktorn med 80-slippapper. Torka bort damm från traktorn och sand igen med 350-slippapper. Sand traktorn tills du inte längre kan se den översta skikt av färg.
4

Öppna en burk eller flaska traktor färg och spruta den på en palett. Doppa en fin pensel i färgen. Sprid måla över traktorn, skapar den önskade designen.
5

Låt färgen torka något och lägga till en annan färg i designen. Fortsätt tills du avslutar designen. Låt designen torka i 24 timmar.
6

Måla över den slipade ytan på traktorn med en klar färg. Detta hjälper till att förhindra rost.
7

Låt färgen torka i 24 timmar. Täta lack genom att hålla en kan eller måla tätningsmedel ca 6 inches från målad yta på traktorn. Tryck på avtryckaren och flytta burken över hela målade ytan. Låt det torka i 24 timmar och en extra lager av tätningsmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116401.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.