Hur får jag en bärgning titel i New Jersey?

New Jersey kräver att alla bärgade fordon har en titel, även om de inte kommer att återställas. New Jersey anser ett fordon räddas, eller en total förlust, om den har förstörts, förstörda eller skadade i sådan utsträckning att försäkringen inte kommer att betala för reparationer. Skaffa en bärgning titel i New Jersey kräver flera dokument som visar bevis på fordonets status och släpp information. Bärgning titlar kan fås med eller utan den ursprungliga fordonets titel. Instruktioner
Titel Begäran
1

Navigera nätet till delstaten New Jersey Motor Vehicle kommissionens hemsida och klicka på "Fordon" följt av "titlar" och "specialfordon." Klicka på "Bärgning titlar" och sedan "OS-61 Ansökan om Bärgning Intyg om avdelning." Skriv ut och fyll i titeln ansökan.
2

Samla nödvändig information för fordonet, inklusive bilens intyg om titel, fullmakt (om tillämpligt) och försäkringen notering arket. Försäkringen notering arket måste tillhandahållas av försäkringsbolaget som bestäms bilen bärgades. Denna blankett skall tryckas på försäkringsbolagets brevpapper och avslutas med en försäkringsagent eller värderingsman. Fullmakten är endast nödvändigt för auto auktioner som kräver en titel.
3

Fyll titeln ansökan och få en postanvisning för det. Som av 2011, är avgiften för en bärgning titel 60 $ på begäran inom 10 dagar från det fordon som köps, och $ 85 om det begärs efter 10 dagar efter det att fordonet köps.
4

Besök på webben sida för en av de åtta delstaten New Jersey Motorfordon kommissionens kontor som ger bärgning titlar och skicka in den ifyllda ansökan, dokumentation och betalningen till ett motorfordon kommissionens anställd för bearbetning. Som av maj 2011, kan en bärgning fordon titel endast erhållas vid Wayne, North Bergen, Springfield, Eatontown, Runnemeade och Manahawkin Motorfordon platser kommissionen. Titeln kommer att ges samma dag om möjligt eller följande dag. Alla postförfrågningar ska skickas till New Jersey Motor Vehicle kommissionen, Särskild avdelning /Salvage Unit, 225 East State Street, PO Box 017, Trenton, NJ 08.666. Titeln kommer att skickas till den adress som anges på ansökan inom sex veckor från mottagandet.
Försäkringsbolaget Request med ingen titel
5

Navigera nätet till staten New Jersey Motor Vehicle kommissionens webbplats och klicka på "Fordon" följt av "titlar" och "specialfordon." Klicka på "Bärgning titlar" och klicka på "OS-61 Ansökan om Bärgning Intyg om avdelning." Skriv ut och fyll i titeln ansökan med försäkringsbolaget undantag kod, moms-ID, avslutade moms stämpel med inköpsdatum och en signatur på baksidan av ansökan.
6

Fyll en attesterad brev om att en uppgörelse har betalats till försäkringstagaren och försäkringsbolaget har besittning av fordonet. Om bilen köptes på auktion måste du ange att fordonets försäkringstagaren eller ägaren inte förse fordonet titeln. Du måste också innehålla ett brev där betalningen inkasserades och inte returneras som obeställbara.
7

Fyll en attesterad brev om "Som en representant för" Namn "Insurance Company, jag intygar att detta företag har lagligen erhållits besittning av fordonet transporterar "VIN" (chassinummer) och att New Jersey Motor Vehicle kommissionen kommer att bära något ekonomiskt ansvar för eventuella fel eller förvrängningar som gjorts av detta företag eller representant (er) i fråga om innehav och framtida försäljning av detta fordon. " Denna skrivelse skall undertecknas av ett försäkringsbolag representant och inkluderar VIN.
8

Ge bevis för totalförlust uppgörelse inklusive försäkringstagaren namn, adress och VIN. Du måste också ge den ursprungliga dokumentationen lien nöjda med en fram-och baksida kopia av kontrollen ger betalning till lien innehavaren eller försäkringstagare, samt en kopia av det certifierade brevet som skickades till ägaren från försäkringsbolaget begär titeln tillsammans med den ursprungliga certifierade post kvitto. Om det fanns någon post som skickas tillbaka som obeställbara till försäkringsbolaget du måste inkludera en kopia av den med ansökan. Om den ursprungliga titeln är tillgänglig måste du inkludera hela baksidan av titeln och lämna den tillsammans med ansökan.
9

Ge en check för titeln avgiften. Som av maj 2011, är ansökningsavgiften $ 60 och bör vara utställd på den New Jersey Motor Vehicle kommissionen eller NJMVC. Maila erforderliga handlingar och ansökningsavgiften till NJMVC, Special Titel /Salvage Unit, 225 East State Street, PO Box 017, Trenton, NJ 08.666. Titeln kommer att skickas till den adress som anges på ansökan inom sex veckor från mottagandet. Dessa titlar kan bara vara förfrågan via mail.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116394.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.