Hur Shine & Restore Gammal traktor Paint

När det gäller traktor färg, det finns en fin linje mellan färg som är för långt borta och färg som kan återställas. Om traktorn har varit i en lada och den målade ytan inte visar tecken på chipping eller blekning, kan det finnas hopp för rengöring och polering upp den ursprungliga färgen. Om färgen är flisas eller kraftigt bleka, men chanserna att återställa färgen är relativt smal. I dessa fall kan det vara mer kostnadseffektivt att strippa den befintliga ytan färg och applicera ett nytt lager färg. Saker du behöver
Avfettning spraya
Stiff borste
Bucket
högtryckstvätt
Vatten
Hushållstvål
800-grit vått /torrt sandpapper
Orbital buffert
polermedel
Visa fler instruktioner
1

Spray traktorn frikostigt med avfettning sprayen. Se till att spraya det på motorn, under huven, nära överföringen, och någon annanstans där fett eller olja kan ansamlas. Efter avfettningsmedel har lämnats på för en stund, agitera fettet med en hård borste.
2

Blanda tvätt tvål med vatten i en hink, placera högtryckstvätt närheten. Sätt rengöring slang lösningen inlopp för högtryckstvätt i hinken så att när du använder sprutan, kommer det dra diskmedel och vatten i enheten för att hjälpa rengöra ytan på traktorn.
3

Ställ sprutbilden på högtryckstvätt till ett fläktinställningen att undvika skador på lacken, och sedan spraya traktorn ordentligt från framsidan till baksidan och från topp till botten. Detta kommer att ta bort de kvarvarande fett, samt damm och smuts som har samlats. Var noga med att undvika skadliga dekaler eller emblem.
4

Stäng av högtryckstvätten. Använda våt /torr sandpapper, och medan traktorns färgen fortfarande våt från sprutning, noggrant slipa ytan på traktorn. Detta kommer att skala bort det översta skiktet av färg. Eftersom traktorer målades med vad som kallas enstegs färg, finns det ingen glans klarlack att bryta igenom. Slipning genom det översta enstegs färgbeläggning kan avslöja de ursprungliga basbeläggningar nedan.
5

Applicera polering förening till orbital buffertdynan, sedan polera den yta på traktorn var du har slipat. Traktorn behöver inte torkas innan detta görs, är det bra att processen, i själva verket för putsdyna som skall lätt fuktad av vattnet på ytan av färgen. Som ni buff kommer putsdyna börja vända färgen på traktorn. Detta är normalt vid polering enstegs färg. Fortsätt polera tills du nått önskad nivå av restaurering.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116388.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.