Hur man tar bort de platser från en Chevy Uplander LT

Chevy Uplander crossover van levereras med en mängd olika funktioner . En av dessa funktioner är löstagbara säten , så att du kan anpassa din van för långa bilresor och andra förnödenheter . Men med sätena ut är inte så enkelt som att bara nå in och dra ut bänken eller stolen , du kommer att behöva vicka och masken det lite , och det hjälper alltid att ha två personer att hjälpa . Instruktioner
1

Avlägsna eventuella ytterligare funktioner som håller stolen på plats . För de skålade säten innebär detta att lossa säkerhetsbältet , och för den bakre bänken lossa säkerhetsbältet och ta bort eventuella konsoler eller armstöd som stoppar den från att röra sig .
2

Vik sätet framåt . För skålade säten , håll tiltspaken på sidan och tryck på sätet framåt tills den inte kan gå längre . För baksäte, dra nylon nås remmarna genom stammen och lägg bänken ner horisontellt .
3

Dra remmen eller spaken sitter under sitsen . När du drar i spaken kommer det att ändra konfigurationen av fötterna på stolen eller bänken , och det kommer att haka från golvet i Uplander . Tilt och vicka stolen tills hakarna på fötterna har kommit helt fri från fordonet och lyft stolen ur Uplander .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116377.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.