AG Tec Spruta 7003 Specifikationer

Den AgTec 7003 är en motordriven spruta tillverkats speciellt för jordbruk och trädgårdsodling applikationer. Sprutan kan användas för tillämpningar inom andra områden på grund av den mångsidighet med lösningar och den utökade täckningen sortiment. Den 7003 är en modifierad version av den AgTec 6003 med en extra fruktträdgård huvud. Modellen kräver inte byte av munstycken för olika lösningar och program. Lagringskapacitet

AgTec 7003 är en spruta med en inbyggd motor kör med en tank och pump kontingenten. Tanken kan hålla upp till 500 liter lösning. Motorn ger 164 hästkrafter. Den inbyggda pumpen är kapabel att pumpa högst 150 gallon per minut, men kan justeras beror på tillämpningen. Standard funktioner i 7003 inkluderar dubbla sidotankar bränsle som rymmer 40 liter vardera.
Prestanda

AgTec 7003 är utrustad med en 7000-serien fläkt som kräver mer än 120 hästkrafter för att fungera. Vid denna arbetseffekt är fläkten kan producera luftströmmar snabbare än 190 miles per timme. Fläkten fungerar tillsammans med en noggrann Touch Command mätsystem som tillåter operatörerna att justera önskad gallon per acre och att ställa in och ändra doseringen med en slide-regeln med radavstånd. Den Mystifyer Air Shear Spray Outlet bidrar till att leverera luftström vid tryck som sträcker sig mellan 15 och 30 pounds per square inch för att undvika skada på grödan. Detta uttag minskar också droppstorlek, minskar sannolikheten för dropp.
Operativa egenskaperna

7003 drivs hydrauliskt med en variabel hastighet. Tanken har en rostfri paddel som agiterar lösningen för att säkerställa konstant blandning. Under drift status för maskinen kan utvärderas med hjälp av varvräknare, oljetryck mätare, vatten temperaturmätare, amp mätare och tryckmätare. Det finns en nödstoppkontakt förutom en on /off knapp och automatiska funktioner avstängning. Dessa automatiska funktioner kopplas in när det är lågt oljetryck, hög vattentemperatur eller låg kylarvätska. Addera Mått

AgTec 7003 har en total längd av 214 inches och en tank höjd av 66 inches. Hjulbasen, mätt från utsidan av det främre däcket till utsidan av den bakre däcket är 98 inches. Modellen väger 4,600 pounds och drivs på däck som mäter 16,5 inches med 16,1 inches. Hög flotation revben eller diamant mönsterdjup är standard och rekommenderas av tillverkaren för fortsatt användning. Enheten är kapabel att stödja 10,000 pounds och kan anslutas med annan utrustning som använder en gaffeltyp Hitch som är förinstallerat av tillverkaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116375.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.