1995 Toyota Tercel 1.5L Motorspecifikationer

Den 1995 Tercel årsmodell inleddes den slutliga iterationen av Toyotas sub-kompakt bil. Modellen var helt omarbetad, med ny fjädring och styvare chassi, medan motorn var re-utrustas för att pressa ut mer kraft ur det. Den Tercel, liksom sina samtida, var en hake modell som erbjuds nästan ingen varelse bekvämligheter som standardutrustning och endast minimala utnämningar tillgängliga som tillval. Motor

1995 Tercel drevs av en 1,5-liters, rak fyrcylindrig motor med en 16-ventilers dubbel överliggande kamaxel design, den hade en 2,91-tums hål, en 3,43-tums stroke och ett kompressionsförhållande på 9,4-till-1. Den Tercel s naturligt aspirerade motorn genererat 93 hästkrafter vid 5.400 rpm och 100 foot-pounds av vridmoment vid 4.400 rpm. Detta var en förbättring med 11 hästkrafter och 11 foot-pounds av vridmoment jämfört med föregående generation 12-ventil, enkel överliggande kamaxel motor.
Base Coupe

Base coupe Modellen kom standard med en fyra-växlad manuell växellåda, säten hink och bromsar makt. Toyota erbjöd ett Bakrutedefroster, låsningsfria bromsar, ett stöldskydd, luftkonditionering, en mittkonsol och en AM /FM-radio med kassettbandspelare som extrautrustning på Base coupe. En tre-växlad automatlåda var tillval på detta trim nivå.
DX Coupe

Den viktigaste förbättringen väckts av DX trim nivå handlar främst om transmissioner . Basmodellen standard fyra-växlad manuell och valfria tre-växlad automatlåda har ersatts av en vanlig femväxlad manuell och en valfri fyra-växlad automatlåda. Resten av standard-och extrautrustningen förblev densamma, med undantag för en servostyrning alternativ inte erbjuds på basmodellen. Addera DX Sedan

DX trim nivå erbjuds samma växellådsalternativ på Coupe och cabriolet-modeller. DX sedan, dock lagt en CD-spelare och växlare. Makt fönster och lås var också frivilligt på DX sedan, samtidigt som den är tillgänglig på andra utföranden av 1995 Tercel.
Mått och vikt

Tercel coupe och sedan delade samma yttermått. Kroppen av denna sub-compact satt på en 93,7-tums hjulbas, med en total längd på 161,8 inches och bredd och höjd på 64,8 och 53,2 inches, respektive. Den tjänstevikt på denna bil var svelte, kommer in-mellan 2.000 och 2,100 pounds. Förare bjöds på en kvickare 31,5-fots svarvning diameter.
Fuel Economy

Tercels utrustade med tre-växlad automatlåda gav 27 mpg vid stadskörning och 32 mpg på landsvägskörning, medan användningen av en fyra-växlad automatlåda resulterade i bränsleekonomi av 26 mpg i staden och 35 mpg på landsväg. De fyra-växlad manuell bedömdes vid 28 mpg i staden och 35 mpg på landsväg, medan den fem-växlad manuell gav 27 mpg i staden och 35 mpg på landsväg.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116348.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.