Specifikationer för en 2002 Honda Accord EX V6

I 2002 års modell märkt det sista året av Honda Accord: s sjätte generationens. Honda utrustad Accords av denna årgång i nybörjar DX trim, medan LX modellerna fungerade som mid-klass nivå av Accord och EX fungerade som flaggskepp Accord lineupen. Den Accord EX erbjöd liknande utrustning som nybörjar erbjudanden från önskvärda lyxbilar från Audi och BMW. Motor

2002 Accord EX V-6 motor hade 3.0-liter slagvolym och en 24-ventil enkel överliggande kamaxel design. Denna motor hade en 3,39-tums borrning, 3.39-tums slaglängd och ett kompressionsförhållande på 9,4-till-1. Utgång för Accord är naturligt aspirerade V-6 var betyget 200 hästkrafter vid 5.500 rpm och 195 foot-pounds av vridmoment vid 4.700 rpm. Den V-6 producerade 50 fler hästkrafter och 43 mer foot-pounds av vridmoment än Accord s in-line fyrcylindrig motor.
Drivlina

Honda exklusivt utrustad med Accord EX med en fyra-växlad automatlåda, lämnar femväxlad manuell tillgängligt på endast DX och LX modellerna. The Accord EX, liksom de andra utföranden, byggdes runt en front-motor, framhjulsdrift arkitektur utan fyrhjulsdrift alternativet.
Mått

Accord erbjöds som en coupé och cabriolet. Den sedan satt på en 106,9-tums hjulbas, med en total längd på 189,4 inches och bredd och höjd på 70,3 och 56,9 inches, respektive. Den coupe kaross hade en hjulbas som förkortades till 105,1 inches, och längden kom ner något till 186,8 inches. Att hålla i linje med distinkt sportigare styling i Coupe, sänkte Honda sin höjd till 54,9 inches. Stammen kapacitet sedan var 14,1 kubikfot, medan coupe såg sitt bagage utrymmet krymper bara något ned, till 13,6 kubikfot.
Funktioner

EX trim Nivån var den top-of-the-line trim erbjuds på Accord och presenterade varje alternativ finns på den ärevördiga medelstor bil. Föraren behandlades att luta styrning, farthållare, ljudkontroller monterade på ratten och en simulerad trä streck. Bilens ljud sköttes av en sex-skiva i-dash CD-växlare skickar musik till sex högtalare. Lädersäten var standard, som var en åtta-vägs makt justerbart framsäte med svankstöd.
Fuel Economy

Accord EX utrustad med den uppnådda V-6 motor bränsleekonomi betyg av 18 mpg i staden och 26 mpg på landsväg. Bränsle drogs från en 17,1-liters tank.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116341.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.