Vilka BMWs importeras till USA?

BMW producerar ett brett sortiment av lyxbilar och stadsjeepar som säljs över hela världen. Den tyska-baserade tillverkaren importerar en handfull modeller till USA eftersom inte varje bil som den producerar har vädjan till den amerikanska publiken. Till exempel, först nyligen har BMW börjat importera dieseldrivna bilar till USA, medan den har varit tillgänglig i Europa under ett antal år. Mindre modeller

Längst ned på BMW: s prisklass är BMW 1-serie och 3 modeller serien, några av de mindre fordon som produceras av företaget. Dagens konsumenter kan välja att köpa 128i eller 135i som finns i coupé och cabriolet stilar kropp. Samma kombination av ett naturligt sugmotorer och en twin turbo motor är respektive används i BMW 328i och 335i. Det 3-serien erbjuder drivrutiner fler alternativ än 1-serien, som 3-serie bilar finns i kupéer, sedaner, vagnar idrott, och kan utrustas med fyrhjulsdrift. En dieselmotor är också tillgänglig.
Lyxiga modeller

medelstora BMW 5-serie erbjuds som en sedan och en balans mellan den sportiga 3-serien och den lyxiga stora -kroppen 7-serien. Den 5-serien finns i USA som en 528i, 535i och 550i. De första två modellerna delar samma motorer med BMW 3-serien och 1-serien, medan 550i utrustar bilen med en 5,0-liters V-8 motor. Vid den högre änden av BMW: s prisklass låg 6 och 7 modeller serien. 650i kombinerar bekvämligheterna av ett 7-serien i en två-dörrars cabriolet modell. Den 7-serien är BMW: s flaggskepp, och erbjuder drivrutiner flera modeller: 740i, 750i och 760i, som alla finns i förlängd hjulbas "il" versioner som erbjuder ökad bakre passagerarutrymme. En hybrid modell är också tillgängliga.
M Performance Vehicles

BMW: s M Performance Divisionen erbjuder högpresterande versioner av några av sina vanliga modeller. M distinktionen markerar en ökning av hästkrafter, förbättrad fjädring tuning och idrott yttre tweaks. Vid basen av M linjen är 1-serie M Coupé, följt av M3 Sedan, kupé och cabriolet. Det finns också M versioner av X5 och X6, passande namnet X5M och X6M.
Z4

BMW Z4 är tillverkarens tvåsitsiga roadster och efterträtt Z3 roadster. Z4 har en infällbar hardtop och erbjuds i tre olika utföranden. Längst ner i prisintervallet är Z4 sDrive30i som producerar 255 hästkrafter från sin sexcylindrig motor. Vid mitten av prisintervallet är Z4 sDrive35i, som har samma motor som finns i 335i och 535i. I början av raden Z4 är sDrive35is lägger en aerodynamisk Sport Kit till sDrive35i samt sportigare fälgar och en liten ökning i hästkrafter. Addera Made in USA

Tre olika linjer av stadsjeepar säljs av BMW i USA, som alla tillverkas i BMW: s South Carolina fabriken. Den X3 är den minsta SUV erbjuds och finns tillgänglig med en naturligt aspirerade 2,8-liters rak sexcylindrig motor eller en turboladdad 3,5-liters rak sexcylindrig motor. Den X5 är något större än X3 och har liknande bekvämligheter som BMW 5-serie bilar. Bensin, diesel och hybrid motorer finns tillgängliga för X5. Den X6 är avsedd att vara en mer sportig X5, som erbjuder en jämnare taklinje och sittplatser för fyra. Liksom X5, är den tillgänglig med en hybridmotor, en 3,5-liters turbomotor, eller 5,0-liters V-8 motor.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116339.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.